Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kroužky pro matky s dětmi

Od: jitka21 odpovědí: 9 změna:

Ahoj, mám ročního syna Adama a chtěla bych s ním začít chodit mezi ostatní děti, na nějaký zájmový kroužek, který se bude týkat něčeho jíného než vyloženě konkrétní sport, třeba nějaké cvičení, zpívání, či kombinace různých aktivit. Jsem z Prahy a všchyn centra na které jsem narazila a poskytují tyto zámové kroužkymi přijdou šíleně předražené. Jako dát 2700 a výše za pololetí mi přijde celkem dost...nebo? Nevíte o něčem cenově přístupnějším, nebo je to v dnešní době normální cena? Díky za rozumné odpovědi :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
předem bych měl podotknout, že nejsem z Prahy a nemám malé děti (čistě teoreticky už bych cca 10let mohl býti dědečkem :-D). Ale tip na jeden takový klub vám dát mohu, protože ho v Praze v Běchovicích v jurtě provozuje rodina mých známých (upřesním - znám se s pánem přes naše společné zájmové aktivity ohledně papírového modelářství), paní jsem viděl jednou :-P) Předesílám, že kromě toho, že vím, že klub existuje, vám nejsem schopný o tomto nic víc říct (nebyl jsem tam, mám to "trochu z ruky") - to už si budete muset zjistit sama - kontakt, jak jsem koukal, mají na webu. Dám sem přímý link - doufám, že s tím někdo nebude mít problém. jurtaklub.cz/...

jitka21
hodnocení

Děkuji, kouknu :)

hodnocení

0x

Pro vaše potřeby jsou lepší herničky, než kroužky. Ty herničky mívají různá jména-Klubíčko, Myšky, Hernička. Příjdete kdy chcete a platíte na místě nebo vám zaškrtnou předplacený kupón. Všechny mají programy a vy si vyberete den, kdy je např. tvoření nebo cvičení nebo přednáška. Seznámíte se s jinými maminkami a když vám nesednou, zvolíte si jiný den. Nebo malý kucká, tak se nic neděje, půjdete jindy. Do kroužku půjdete, protože jste si ho zaplatila. ;) V těchto herničkách je také rozlišení podle věku dítěte. A personál je na danou věkovou kategorii připraven a také program je přizpůsoben. Strašně ráda jsem s vnoučky a dcerou, která tam měla třeba přednášku nebo nemohla, chodila. Vždycky se usmívám, když si na děti vzpomenu.

dejavu*
hodnocení

0x

Dobrý den, podívejte se na MUM z Horních Počernic, Jahodu z Černého Mostu a další na odkazech zde, dole máte i dva na to, co je v Praze zadarmo, jsou tam často akce pro děti a rodiny s dětmi
peknyden.cz/...

facebook.com/...

facebook.com/...

facebook.com/...

rcmum.cz/...

facebook.com/...

facebook.com/...

facebook.com/...

facebook.com/...

pb®
hodnocení

0x

No vidíte a já bych klidně ty tři tisíce dala, ale zas mi nevyhovuje čas, kdy ty kroužky začínají. To je asi pro nějaká nemakačenka, nebo nevím. Když kroužek začíná v 15:00, znamená to dítě vyzvednout ze školky po obědě nejpozději v 12:30, protože po spaní se vyzvedává nejdříve ve tři. Takže bych z práce musela běžet v 11:30 a co tam asi tak udělám, že? Klidně dám za kroužek pololetně i pět tisíc, ale musí být v blízkosti bydliště a začít nejdřív v pět ideálně v šest večer. Nenašla jsem takový.

jitka21
hodnocení

My máme teprve po roku, takže zatím mateřská a občasné výpomoci, když mám hlídání. S cenou se začínám srovnávat a nějaký tedy vyberu :)

eulalie*
hodnocení

0x

A není to s ročním synem trošku předčasné myslet na nějaký kroužek? Jako co on bude zpívat, sportovvat či cvičit? Vždyť je to ještě malý prcek.

zita
hodnocení

my od roku a třičrtvrtě navštěvujeme malého muzikanta a synovi se to líbí, ze začátku spíše sledoval ostatní děti a asi po dvou lekcích se už zapojil a neměl problémy.Za kurz jsem platila 1900,- což mi přijde adekvátní.

zuzkazakova
hodnocení

Zdravím, já zase mohu doporučit Acentrum v Praze, jsou tam různé aktivity jak pro těhotné maminky, tak pro maminky s dětmi a pro děti jsou skupinky rozdělené podle věku. což je super.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]