Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cointellect zkušenost

Od: pepinos odpovědí: 11 změna:

Cointellect.com má někdo zkušenost s tímto programem. pokud bych jsem si ho pustil, tak jestli jsem pochopil tak mi vydělává peníze jenom že běží počítač. Když mam doma tři počítače a notebook, šlo by na všech běžet program, nebo pouze na jednom.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Nevyděláš ani na pokrytí nákladů za elektriku.

pepinos
hodnocení

to asi jo, ale když jsem na počítači, tak stajně ta elektřina se spotřebuju a aspon by jsem si vydělal pár drobáků. na youtubu jsou návody, a tam vydělává několik eur denně a že se mu pej i ta elektřina zaplatí, jenže má speciální PC sestavenej přímo pro toto.

vydeleknet
hodnocení

0x

jde to i na více počítačích ale je to o spotřebě el proudu také. u mne je PC zapnuto nepřetrřitě a dělá mi to za den 1,40 - 1,50 Eur není to ale jenom PC ale mám k tomu přiřazen ještě gridseed. Na noteboku pokud jsem připojen to dělá jen asi 0,05 - 0,1 Eur což se nevyplatí . Ale jelikož obřas na něm potřebuji pracovat tak proč to nepoužít.

ladin2*
hodnocení

0x

já už vydělávám zatím denně 12,2 Eura denně a chci ted zainvestovat tolik aby mi to vynášelo pro začátek cca 100 Euro denně.Už jsem vydělal cca 250 euro za dva týdny s nohama na stole

ertl

týýýýýýý jóóóóóóóó... to chci taky. a já vůl furt chodím do práce a přitom bych nemusel. perpetum mobile v praxi.

ladin2*

ted už mi to vydělá cca asi 17,5 eura denně a na celý měsíc to dělá 533 euro .jenže aby člověk tolik vydělal třeba pro začátek v daném případě zainvestovat 900 Euro aby denní výnos byl těch 17,5 Eura..Takže zainvestovat a budeš mít taky takové výdělky

ertl

to ti tak žeru... *zed*

proč si neinvestoval 9000 euro, abys vydělal 5330 za měsíc? Při tomhle poměru by ti na to dala každá banka klidně několik milionu, takhle otáčet peníze umí jen makléři a né vždycky se jim to povede *smich* tohle je jistota *smich*

ertl

jj.. jistota desetinásobku.. to už tady bylo. hárvárd kapitál end konzaltink :-D :-D

ladin2*

k teto částce se dopracuji za rok a něco ato znamená šetřit a investovat a znovu šetřit aby potom byl člověk za vodou ted už mám denní výnos cca 23€ na den a 700 euro na měsíc.S pár korunama investic jasně nic nevyděláš

stano*

A uz se ti podarilo i neco vybrat? Resp. mas z toho i penize v ruce ne jen na obrazovke?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]