Nejste přihlášen/a.
Dobry den, potrebuji pomoc... Mam mladsiho 10 leteho bratra. Doposud jsme spolu vychazeli, ale ted je to s nim cim dal tim vic horsi! Na youtobe sleduju jako vsichni ostatni ruzne youtubery a youtuberky, a pred nedavnem jsem se nepatrne zminila, ze sleduji jednoho youtubera. A uz asi 14 dni to bracha rika kazdemu na potkani! Dokonce ve skole o tom udelal praci. Nasim vyklada, ze s nim chodim, atd. A pribuznym rika, ze mam kluka a pritom toho cloveka jsem v zivote nevidela, jen se mi libi jaka toci videa. Je mi pak prede vsemi opravdu trapne a je to neprijemne! S bratrem jsem si o tom zkousela nekolikrat promluvit, ale je to jeste horsi! Prosim poradte co mam delat. Predem dekuji za kazdou normalni odpoved
Čím vděčnější obecenstvo, tím lepší divadlo. A ty jsi obecenstvo úplně úžasné. Reaguješ přesně podle jeho přání a jeho umění vítězí. Kdybys tohle všechno ignorovala nebo alespoň neprožívala, pak by tohle všechno neměl pro koho dělat. Přestalo by ho to bavit. Zatetelí se vždycky, když ty vyskočíš až do stropu. Se ti divím, že mu to žereš.
Moc to prožíváš. Pak ho to víc baví. S rodiči o tom promluv stranou a neřešte to někde, kde to bratr uslyší. Pak ho jen tiše přechízej a ignoruj.Čím víc na to budeš reagovat, tak tím hůř pro tebe. Ve škole ti to asi dají sežrat, ale nenaděláš nic.
doplněno 13.10.14 08:57:Našel jsem si nějaké video, ať vím o co jde přesně a plně s bratrem souhlasím. Pokud má někdo trochu více rozumu, tak mu taková videa musí připadat jak výplach mozku!
Puberta je věc druhá... To chceš trávit čas sledováním takových lidí?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.