Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbím se mu?

Od: amalie odpovědí: 6 změna:

dobrý večer,potřebovala bych poradit

líbí se mi jeden muž a on to ví,ale nevím jestli se mu taky líbím.

Stále se na mě usmívá nebo když jsem zamračená a on to vidí řekne:usměv a tak mě strašně rozesměje a zlepší vždycky den.Smějeme se spolu,pořád se na mě dívá prohlíží si i moji postavu je to možné,že bychom mohli spolu být?Ale je to skoro pořád stejný a já nevím jak to posunout!děkuji předem

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

A onen muž je nezadaný, volný? No můžete se mu i líbit. Anebo je jen slušný. Ale jestli je od vás z práce, tak to raději asi na něho zapomeňte. Takové ty vztahy na pracovišti jsou na nic.Všem kolegům byste byli pořád na očích. A jak to, že ten muž ví, že se vám líbí?

amalie
hodnocení

On je volný a na pracovišti to je jenom z půlky.A to ,že ví,že se mi líbí,tak to je opravdu moc dlouhá historie!Ale děkuji

ludvicek
hodnocení

0x

Tak jestliže si prohliží vaši postavu,tak se mu musíte líbit.Je i možné že byste mohli spolu být.Akorát nevím jak byste to mohla posunout.

amalie
hodnocení

Děkuju za radu,také nevím jak to dál posunout

někdy mi příjde ,že o mě nemá zájem ale další den je zase jinačí a najednou pořád já!

buss
hodnocení

0x

A proč ho nepozvete na kafe, pivo ...?

amalie
hodnocení

To mne napadlo ale nejsem si jistá jestli by šel.Zatím vlastně moc nevím jestli se mu líbím.Ale z vašimi radami je to trochu lepší,že se mu třeba líbím,tak ješte uvidíme ale děkuju :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma líbím se mu

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]