Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brácha denně posranej

Od: cistotny odpovědí: 18 změna:

Dlouho sem se rozhodoval jestli to sem dát nebo ne, ale nakonec to sem dám. Můj brácha se pořád posrává, místo toho aby si došel na záchod tak sedí u PC nebo to zadržuje a až potom si dojde na záchod se převlíknout. Dříve ty posrané hadry (trenky a občas i tepláky/kalhoty když je to řídké) schovával různě po koupelně, poté ho mamka naučila ty hadry předpírat v umyvadle nebo ve sprchovém koutě. Je to takhle denně, jen občas se stane že se neposere. Vyplítvá klidně i půlku toaletního papíru, nechá posranej záchod nebo sprchový kout pořádně neumeje a jsou na něm stopy od výkalů. Je mu 11 let a dříve to také dělal (cca od 7 let kdy tráví dny u PC.) Celá koupelna smrdí i záchod smrdí. Hnusí se mi tam vůbec stoupnout. Denně mu domlouvaji, ale ono se mu snad více vyplatí se posrat ne aby si došel nazáchod, tak mi to připadá. Každej den se s nim musím štvát a dohlížet na něj aby tu koupelnu pořádně umyl a vydezinfikoval. a už mě to štve. Co by jste dělali vy?

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kcin
hodnocení

0x

zákaz pc a je vyřešeno

roza*
hodnocení

0x

Více zatlač na rodiče. Když to nepomůže, vyhledej poradnu Riaps či nějakou podobnou.

hodnocení

0x
Zrejme bude muj prispevek smazan,ale...Narezala bych mu tu prdel tak,ze by si na ni 14 dni nesedl ! ! Pokud nepomahaji domluvy,tak co jineho...
ladinpraha*

Nejsem odpůrce tělesných trestů, ale v tomhle případě to nepomůže. Je to nějaký psychický problém. Setkal jsem se s tím, časem to odeznělo. Tenkrát se ještě k psychologovi nechodilo a nejsem si jistý, jestli by pomohl.

doplněno 11.10.14 17:15:

Tohle není problém se závislostí na PC, tohle nezávisí na tom, co zrovna dělá.

Hahanaj - jelikož jsem se s podobným problémem setkal, tak zatím věřím, že to tazatel myslí vážně, přestože nepoužívá svůj registrovaný nick.

cistotny
hodnocení

přesně tak i když zrovna nehraje tak to zadržuje a kříží nohy, vždycky když ho načapám tak vezmu tužku a snažím se mu to stčit do prdele, ale to se mi ještě nikdy nepovedlo.

ohneta*
hodnocení

0x

Já bych mu v těch h...ch vymáchal ksicht. Je to prase.

doplněno 11.10.14 16:43:

By mě zajímalo, jak to řeší ve škole, tam se taky pos..? Nebo jen nějak zabíjíš nudu a tohle vše sis vymyslel?

cistotny
hodnocení

jen občas má posraný trenky když přijde ze školy, ale to jen vyjímečně... on vždycky až doma

cistotny
hodnocení

jj, ale já mu pc asi těžko zakážu a prdel mu taky seřezat nemůžu, to bych pak dostal já :)

roza*

PC se dá uměle "pokazit", ale tak, by se to opět dalo vrátit zpět bez velkých finančních nákladů. Prostě přestane fungovat a ať se brácha třeba vztekne. Co bude dělat, když počítač nepůjde? (Já nic, já muzikant, to ono samo.)

ria*
hodnocení

0x

Tyjo, v jeho věku jsme lítali po lese, měli každý strom zdolaný a pojmenovaný a to už jsme počítač měli taky... Hned bych mu to všehno típla, třeba nechat jen hodinu dvě denně maximálně. Jak ho takhle můžou rodiče nechat? Jak se k tomu vyjadřuje on sám? To se necítí trapně?.. Nebo ho strčit do plen. Čuňe malý. Zkusila bych si s počítačem poštelovat a tvářit se před ním, že je rozbitý a nefunguje.

doplněno 11.10.14 16:49:

Tak jedině po hodině ho vyhodit od počítače a říct - běž na záchod... Takhle to dál přeci nejde.

doplněno 11.10.14 17:23:

Já myslím, že se jen zabere do hry a raději, než a by si došel na wc, tak se pokadí. Projděte si net, zůstává to až do dospělosti a spousta nerdů do pc her má v křesle prořezanou díru aby mohli kadit aniž by museli opustit křeslo, jsou tlustí a hnusní. Takto Tvůj brácha vyroste.

cistotny
hodnocení

zabavili mu pc ale to nepomohlo... já se taky dívím a pořád mu domlouvám jak může bejt takový prase, ale on si z toho nic nedělá asi už si zvyknul nebo nevím proč a pořád říká "já slibuju že už je to naposled... je to naposled... dneska naposled, fakt... ty m nemáš ráda... já se ale neposral... a další"

roza*
hodnocení

0x

1) Zadej si do vyhledávače PSYCHOLOGICKÁ PORADNA a vyber si tam něco blízko tvého bydliště.

2) Také můžeš navštívit Oddělení péče o rodinu a dítě na vašem místním úřadu, a chtít po nich ať udělají pořádek, když to vaši neumí. Ale to bych nechala jako tu poslední možnost.

Zevšeho nejdřív bych mu v těch ho..ech vymáchala čumák.

cistotny
hodnocení

To si říkám už nějakou dobu, ale upřímně když k tomu dojde a on se posere, nemám odvahu na to vůbec šáhnout.

roza*

Přes igelitový pytlík, ale i tak je to hnus.

cistotny
hodnocení

kdyby chtěli tak už ho dovedou do psycho poradny dávno, ale co mu asi tak řeknou? Brácha se možná zastydí, dostane strach to je jediný. Psycholog ho tam bude držet aby získal co nejvíc bodů a peněz nic se tí nevyřeší,.

roza*

Nepodceňuj to. Oni se i tví rodiče budou stydět, že to nezvládají a budou nuceni s tím něco udělat sami. Nebnoj se ozvat. Tohle není normální.

hahanaj*
hodnocení

0x

myslím, že se jen bavíš a není pravda co píšeš

sargo*
hodnocení

0x

No, na můj (pravda, o dost mladší) pokládek zabralo, když jsem mu jednou řekla: Ještě jednou necháš koupelnu v takovém stavu, vyfotím to a dám u vás ve škole na nástěnku. Už si to nelajznul 8-)

(Ale zůstaňte v tomto případě rozhodně jen u výhrůžek. Normální to rozhodně není, rodiče by mu měli zakázat počítač a řešit to mnohem razantněji. A pokud je to nějaká porucha a nemůže za to - no, řešit to tím spíš.)

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]