Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sluchátka pro dva

Od: petulina* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer všem, mám dvě dcery a jeden notebook, holky chtějí koukat na film ve sluchátkách, ale dvoje připojit nejdou. Nevíte jestli existují sluchátka na které se dají napojit ještě jedny?Děkuji moc za pomoc...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Existuje rozdvojka, na tohle přímo dělaná :) czc.cz/...

jen je potom vhodné, když mají sluchátka regulaci hlasitosti, protože když jsou jiná, tak každá hrají trochu jinak nahlas ;)

petulina*
hodnocení

Děkuji moc za odpověď, myslíte že v elektrovordu by to mohli mít?

hodnocení

0x

Kdekoliv.
google.cz/...

jabraka*
hodnocení

0x

I když je otázka prastará,určitě se aktualizuje snadno.Mnoho lidí hledá kvalitní sluchátka za rozumnou cenu,dokonce i s odbočkou pro druhý pár.Všera jsem v Lídlu koupil sluchátka od prodejce SILVERCREST,ten v Lídlu prodává řadu elektrických výrobků.

Tato sluchátka mají vynikající parametry,jsou vybaveny systémem s neodymovým magnetem a dynamickou membránou,která umožňuje výbornou reprodukcí nízkých kmitočtů.Stejně kvalitně jsou k poslechu i vysoké kmitočty.

V životě mi prošly rukama i ušima stovky sluchátek,ale tyto skutečně vynikají.

JABRAKA

vasek*

hele nevíš kde je mohu koupit docela bych je chtěl

Jak píše Jabraka - v LIDLU. V sobotu jsem si je tam koupil, tak si pospěš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]