Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer všem, mám dvě dcery a jeden notebook, holky chtějí koukat na film ve sluchátkách, ale dvoje připojit nejdou. Nevíte jestli existují sluchátka na které se dají napojit ještě jedny?Děkuji moc za pomoc...
Existuje rozdvojka, na tohle přímo dělaná czc.cz/...
jen je potom vhodné, když mají sluchátka regulaci hlasitosti, protože když jsou jiná, tak každá hrají trochu jinak nahlas
I když je otázka prastará,určitě se aktualizuje snadno.Mnoho lidí hledá kvalitní sluchátka za rozumnou cenu,dokonce i s odbočkou pro druhý pár.Všera jsem v Lídlu koupil sluchátka od prodejce SILVERCREST,ten v Lídlu prodává řadu elektrických výrobků.
Tato sluchátka mají vynikající parametry,jsou vybaveny systémem s neodymovým magnetem a dynamickou membránou,která umožňuje výbornou reprodukcí nízkých kmitočtů.Stejně kvalitně jsou k poslechu i vysoké kmitočty.
V životě mi prošly rukama i ušima stovky sluchátek,ale tyto skutečně vynikají.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.