Nejste přihlášen/a.
Ahoj, dostal jsem docela primitivní otázku, ale dostala mě...
Kterou svalovinu lze ovládat vůlí? Svalovou nebo kosterní?
Ať se to řekne jak chce, myslím si že kosterní, ale teď nevím zda to není naopak? a díky svalům které ovládáme se hýbou kosti? ale to je asi blbost, každopádně díky za každou radu
Řekla bych, že příčně pruhovanou svalovinu. Nejedná se jen o svaly kostení, tedy upnuté na kost. Takovým jazykem nebo svěračem lze hýbat docela dobře, aniž by se pohnula jediná kůstka v těle.
jsem četl něco o tom, že ovládat se naučíte víceméně libovolný sval. Chce to jen léta cviku a trpělivosti. Jogíni prý dovedou obrátit střevní peristaltiku a vytrvalostní potápěči prý zase musí umět přibrzdit srdeční tep, protože jinak by pod vodou těch patnáct (nebo kolik vlastně) minut nevydrželi.
k úplnému vyčištění střev,jen tehdy je člověk připravený k dalším duchovním věcem...a pevnějšímu zdraví,kdy ve střevech nejsou žádné hnilobné procesy,ale také žádná výživa,proto jsou ti jogíni jak živé mumie...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.