Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr psychologa?

Od: marty7812 odpovědí: 4 změna:

Dobré odpoledne,chci se vás zeptat :) Já jsem definitivně rozhodnut,že podstoupím plastickou operaci ušních boltců! Jelikož mám problémy se štítnou žlázou-beru na to prášky Euthyrox 50! Akorát se chci zeptat s kým si mám o tom promluvit-konzultace? :) Byl jsem s tím problémem u mojí obvodní lékařky a ta mi napsala že mám jít s tím za psychologem,ať posoudí zda se jedná o psychický problém či poruchu! Jenom nevím jestli mi pomůže s tím klinický a nebo školní psycholog? Proto se vás ptám :) Hezký den,Nashleanou

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ahoj.Pokud jsi definitivně rozhodnutý,tak nechápu,proč bys měl jít k psychologovi.Máš uši zřejmě hodně odstáté,je to tak? Tak se rovnou objednej na plastiku a neřeš to s psychologem...

iz*
23.09.14 17:04
hodnocení

0x

Klinický.

mmm*
hodnocení

0x

Co má společnýho štítná žláza s ušima? A proč to řešit s psychologem? Nejdete na transplantaci obličeje, ale na kosmetickou operaci, ne? Normálně se objednejte na plastice a víc neřešte.

eulalie*
hodnocení

0x

Psycholog má vykoumat jako co? Psycholog není lékař, tudíž nemá co mluvit do užívání léku na štítnou žlázu. Problém se štítnou žlázou a operací ušních boltců na plastice by měl konzultovat endokrinolog, který předepisuje i léky na léčbu štítné žlázy. Takže ani za klinickým, ani za školním psychologem nechodit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]