Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,chci se vás zeptat Já jsem definitivně rozhodnut,že podstoupím plastickou operaci ušních boltců! Jelikož mám problémy se štítnou žlázou-beru na to prášky Euthyrox 50! Akorát se chci zeptat s kým si mám o tom promluvit-konzultace?
Byl jsem s tím problémem u mojí obvodní lékařky a ta mi napsala že mám jít s tím za psychologem,ať posoudí zda se jedná o psychický problém či poruchu! Jenom nevím jestli mi pomůže s tím klinický a nebo školní psycholog? Proto se vás ptám
Hezký den,Nashleanou
Ahoj.Pokud jsi definitivně rozhodnutý,tak nechápu,proč bys měl jít k psychologovi.Máš uši zřejmě hodně odstáté,je to tak? Tak se rovnou objednej na plastiku a neřeš to s psychologem...
Psycholog má vykoumat jako co? Psycholog není lékař, tudíž nemá co mluvit do užívání léku na štítnou žlázu. Problém se štítnou žlázou a operací ušních boltců na plastice by měl konzultovat endokrinolog, který předepisuje i léky na léčbu štítné žlázy. Takže ani za klinickým, ani za školním psychologem nechodit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.