Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Značka kvalitních sýrových tyčinek

Od: mcgyver® odpovědí: 4 změna:

Chtěl bych poradit nějakou kvalitní značku sýrových tyčinek. Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Havlík Opal s.r.o.

hodnocení

Kde se to dá koupit? Jaká je cena? Já si občas koupím v Penny Marketu sýrové tyčinky( jsou silnější balení stojí asi 60Kč nebo v Intersparu taky mají něco podobného).

hodnocení

Tak jsem si ty sýrové tyčinky Havlík Opal s.r.o. dnes koupil v Bille, připadalo mě to jak kdybych jedl usušený chleba sýr jsem tam vůbec necítil, takže velké zklamání pro mě, škoda.

hodnocení

0x

Zkuste v Lidlu tyčinky Crusti Cruc (nebo tak nějak podobně). Hranatá žlutá nebo červená krabička, cena přes 30 Kč. Jsou dost tlusté, rozhodně ne tenké jako třeba brčka do limonády.

Jsou výborné, až návykové.

Další v řadě oblíbenosti mám domácí (požádejte, at vám někdo upeče, je to jednoduché, zkazit se dá jedině spálením při pečení v troubě):

20 dkg hladké mouky, 12 dkg másla, 10 dkg strouhaného tvrdého sýra (Eidam), 2 lžíce mléka, osolit, udělat těsto, rozválet, potřít vajíčkem, posypat hrubou solí nebo mákem nebo kmínem..., rozkrájet, upéct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]