Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se nám stejný kluk...

Od: hetty* odpovědí: 5 změna:

U nás ve třídě je jeden bezva kluk ( kuba) ... Moje kamarádka nám před několika měsíci oznámila že se jí líbí a později že je do něj blázen. Jenže problém je to že se teť začal líbit i mně. Kdykoli si povídáme o klukách a já řeknu ře se mi taky líbí atd. řekne: Mně se líbil první nebo kuba je můj atd. Já ji na jednu stranu chápu ale zase podle mě nemůže říkat že je její když s ní nechodí a ani se s ní nějak nebaví... Kuba mi příde hrozně sympatický a hezký jenže i kdyby jsem se líbila já jemu tak je zádrhel v mé nej. kamarádce. Myslíte že je špatné abych se s ním bavila? Jak se k němu mám chovat?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

poseidon*
hodnocení

0x

Na "kamarádku" se vykašli, pokud ti nepřeje štěstí, není to kamarádka.

buss
hodnocení

0x

Tak budˇte ve třech, ale ... už jste se ptaly Kuby, co on na vás?

hodnocení

0x

Já bych to nechal na Kubovi, ať se rozhodne on.

sargo*
hodnocení

0x

To je běžná věc, že jako hezčí působí ten, kdo se líbí i někomu dalšímu. "Líbit se" je nakažlivá nemoc a od kamarádky tuplem ;) Je dobré s tím počítat a umět si poctivě říct, nakolik takové zalíbení vychází zevnitř, a nakolik je to "já chci taky".

Bavit se s ním samozřejmě není nic špatného, proč taky, pro pána, ale nepřipravuj se o kamarádku neuváženými kroky. I kdyby Kuba byl, tak by byl na chvíli (vzhledem k vašemu předpokládanému věku). Nejlepší kamarádku člověk znovu jen tak nenajde. Jste všichni v jedné třídě, být kamarádi si může člověk užít beze škod na ostatních. :)

hetty*
hodnocení

Moc děkuji za všechny odpovědi ... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]