Nejste přihlášen/a.
U nás ve třídě je jeden bezva kluk ( kuba) ... Moje kamarádka nám před několika měsíci oznámila že se jí líbí a později že je do něj blázen. Jenže problém je to že se teť začal líbit i mně. Kdykoli si povídáme o klukách a já řeknu ře se mi taky líbí atd. řekne: Mně se líbil první nebo kuba je můj atd. Já ji na jednu stranu chápu ale zase podle mě nemůže říkat že je její když s ní nechodí a ani se s ní nějak nebaví... Kuba mi příde hrozně sympatický a hezký jenže i kdyby jsem se líbila já jemu tak je zádrhel v mé nej. kamarádce. Myslíte že je špatné abych se s ním bavila? Jak se k němu mám chovat?
To je běžná věc, že jako hezčí působí ten, kdo se líbí i někomu dalšímu. "Líbit se" je nakažlivá nemoc a od kamarádky tuplem Je dobré s tím počítat a umět si poctivě říct, nakolik takové zalíbení vychází zevnitř, a nakolik je to "já chci taky".
Bavit se s ním samozřejmě není nic špatného, proč taky, pro pána, ale nepřipravuj se o kamarádku neuváženými kroky. I kdyby Kuba byl, tak by byl na chvíli (vzhledem k vašemu předpokládanému věku). Nejlepší kamarádku člověk znovu jen tak nenajde. Jste všichni v jedné třídě, být kamarádi si může člověk užít beze škod na ostatních.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.