Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
přišel mi tento mail (z mailu Katka@naloro.cz): "Ahoj, jsem Kačka a našla jsem na tebe kontakt ohledně seznámení. Teprv nedávno jsem se rozešla s přítelem a protože mě samota ubíjí, chtěla bych najít někoho, s kým se budu cítit skvěle.
Je mi 25, studuji VŠ, s rodiči už dávno nebydlím a jezdím často po celé ČR, takže na seznamování někde na sidkotékách nemám moc času. Ráda bych tě blíž poznala, prohodila pár slov a třeba se i osobně potkala, třeba z nás budou kamarádi, nebo i něco víc.
Více info najdeš tady na mém profilu na seznamce, když se zaregistruješ...."
Zajímalo by mě, kde berou mailové adresy? Podle textu to nevypadá na zahraniční útok, ale na domácí - ta čeština mi přijde dobrá. Co myslíte?
Naopak, na 25ti letou studentku vysoké školy je čeština prachmizerná. Hoďte to do spamu.
doplněno 05.11.14 13:25:Zamyslete se, ani si neuvědomujete, že běžnou aktivitou na internetu necháváte za sebou nějakou stopu. Vše je možné vystopovat, spojit, získat informace o uživateli. Třeba, pokud jste si někde objednal nějakou věc, určitě jste zadával svoji e-mailovou adresu, zaškrtl souhlas s obchodními podmínkami. Na síti nejste nikdy anonymní, existují hackeři, únik adres, už jenom nyní, že jste na Poraďte, tak jste se tady zapsal na hodně dlouho.
Též nevěřte všemu, co Vám kdo napíše za zprávu. To oni jenom zkoušejí, však on se někdy někdo chytne, kdo má někde, nebo někdy měl, seznamovací inzerát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.