Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Potřebuji nějaký booster proti unavě v práci

Od: mases* odpovědí: 9 změna:

Ahoj,potřebuji nějaký prostředek na oživení :) hlavně v práci která mě nebaví ale musím vydržet do vánoc :) takže končit dřív nechci

Práce mě nebaví,mám de...ního šéfa,není žádná organizace,šéf nic neřekne,ráno sotva pozdraví,je arogantní,a v práci je jeden člověk s kterým se dá povídat,a pak fotr,brácha a ještě jeden.Takže kolektiv žádný = NUDA,čas vubec neutíká,věčně jsem unavený,zívám,jsem mdlý,pořád mám tendenci koukat na čas kdy už bude konec,nic se mi nechce a je to těžký stereotyp i když je to stavba.

Prostě NUDA NUDA NUDA

Takže potřebuji něco co mě nakopne,přemýšlel jsem nad Brazilskou guaranou,a nebo kofeinovými tabletami,kafe nezabírá ani 3 silný turky za den :( potřebuji nečo silnějšího,nejlepší by byl asi alkohol :-D ale to asi nemužu :-D Prostě něco aby mě práce bavila jako dřív,a čas letěl rychle jako nikdy :)

Nevíte o něčem?Co ta Guarana nebo kofein?Zkoušel to někdo? Děkuji :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

janplinto*
hodnocení

0x

Bezprostředně po plyšáku 89 se k nám dovážel nápoj Amazonia obsahující guaranu. Zřejmě to byla vyšší cena (25 Kčs / 1,5 l), která způsobila, že se pití brzy vytratilo z pultů. Možná by to šlo ještě někdě sehnat. Bylo to vynikající, skutečný nabuzovač. *palec*

cuca*
hodnocení

0x

Tady ale opravdu pomuze jen zmena prace. Ta unava je psychicka a tim se citite unaveny i fyzicky.

Budto si na te praci najdete neco pozitivniho,nebo budete trpet az do Vanoc.

mases*
hodnocení

nééé :-D fakt by nepomohly ty látky které jsem uvedl?Končit nechci protože potřebuji došetřit ještě peníze a na nový rok si sehnat novou práci a pak se i přestěhovat,je fakt že tam kde dělám to už hraničí s psychickou šikanou a dělám tam už čtvrtý rok ale teď poslední cca.pulrok to tak mám... tak to protřebuji nějak "doklepat"

majsterjoe*

Hlavne to chce po praci klid a nohy v teple. Jednou za cas si ten alkohol dat a uklidnit se.

Denni piti energy drinku a kafe neni na zdravi moc dobre, ale kdyzo to jinak nejde.

V lekarne a kdovikde vsude se prodavaji kofeinove tablety. Ja mam zkusenost s Kofexem a staci dve pilulky a cloveka to nakopne. Pouzival jsem to na sport. Dnes si dam obcas energy zvykacky Bitters prodavane snad vsude.

Ale celkove me napada, kdyz budes mit tolik energie vcem ti to pomuze? Budes mit energii na praci, ale tu najdes i tim, ze proste budes pracovat jak nejlepe muzes.

mases*
hodnocení

JJ vždyť o to mi jde,mít přebytek energie v práci jenže když energii nemám tak sice pracuji jak nejlépe mužu ale je to hrozně nezáživný,prostě bez energie

Energii budete těžko směřovat do něčeho, co Vás nebaví. Vy tu energii nemáte právě proto, že Vás to nebaví. Opravdu je třeba si na tom najít to zábavné. Taktéž mívám studenty, kde již po 15 minutách koukám na hodinky. Pomáhá striktně si zakázat se na hodinky dívat, a pak najít NĚCO, COKOLIV, k čemu se přemýšlení upoutá. Pak zjistím, že je půlhodina v tahu, ani nevím jak, a také dělám svoji práci pořádně, kvalitně, což dlouhodobě vede také k tomu, že se mi práce nehnusí. Je to věčný kolotoč.

iz*

Pokud Vás práce nebaví, připadá Vám nezáživná, nezískáte energii prostřednictvím žádných látek. Je potřeba si najít něco, co Vás na té práci bude aspoň trochu bavit.

mases*
hodnocení

Chtělo by to nějaký nenápadný oblbovák :-D no tak to ty 3 měsíce budu muset vydržet no :(

mases*
hodnocení

Tak se zdá že jsem byl jen ospalý po léku metoprolol mylan :) teď beru egilok 50 dvě tablety deně (ráno-večer) a jdu spát až třeba ve 22h a to se musím snažit abych usnul :D a přes den jsem čilý :) s metoprololem mylan jsem usínal v práci už po obědě a když jsem šel ležet v 8 večer tak jsem hned usnul protože jsem byl fakt unavený a bez energie :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]