Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím Vás je to možná blbá otázka, ale čím je njlépe udělat rýhu do země asi 5cm hlubokou v délce 250m. Je to určeno pro kabel neviditelného plotu. Zatím mě napadá krumpač, už teď je mě teplo
Dobrý den, souhlasím - asi nejlepší technické řešení bude krumpáč + ruce. Podle tvrdosti té zeminy volte střídavě stranu krumpáče plochou nebo špičatou. Zdravím!
doplněno 21.09.14 08:04:Pánové, proč si to takto ulehčovat? Krumpáč nežere benzín, je zcela ekologický a tvaruje postavu.
Jenom záda ho nemají moc v lásce.
doplněno 21.09.14 08:29:2kedar - to máte jistě pravdu, ale zase až tak radikálně jsem to nemyslel. Ono stačí, když ta záda po práci bolí. A také - s krumpáčem v zádech se špatně obléká kabát .
Zdravím,
zastávám teorii, že radši budu 2 hodiny přemýšlet než se zbytečně 5 minut dřít. Takže
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.