Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Slepák nebo ne?

Od: pavlina* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den , poslední cca. týden mám bolesti v pravém boku a vystřelují do pravého podbřišku . Mám zácpu a jsem nafouklá , takže by to znamenalo spíš větry , ale mám další věc . Téměř 3 týdny meškám s mestruací a problémy mám už druhý měsíc , chodí mi to nepravidelně i když jsem s tím nikdy předtím problémy neměla . Co myslíte je to slepák a nebo spíš ta problémová menstruace?

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Meškání menstruace by bylo vhodné konzultovat s ženským lékařem. A bolesti v břiše můžete mít od čehokoliv. V každém případě byste měla řešit i tu zácpu, jezte hodně jídla s vlákninou, nebo si kupte švestkový kompot, to na zácpu dost pomáhá.

dejv95*
hodnocení

0x

A těhotenství? A jinak asi doktor. Ale myslim, že by to tak být nemuselo. Hlavně se nediagnistokovat podle googlu. To pak vyjde nádor nebo nějaká smrtící choroba u všeho.

pavlina*
hodnocení

Těhotenství na 1000 % procent ne . Já se taky nerada dívám na příznaky

hodnocení

0x

Nenechte si radit místními mudrci a navštivte doktora.

kjanik112*
hodnocení

0x

Zanícený slepák tak bolí, že byste se do nemocnice přímo spěchala.

hodnocení

0x

A neni jednodussi nez tejden cekat a pak shanet (babskou radu) jit k doktoroj?
Kdyz nebyl net tak lidi chodili k doktoroj rovnou a taky vetsinou nezemreli.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]