Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typ na dárek k 18tinám

Od: lenina11* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, přítelovi bude brzo 18 a já vůbec nevím, co mu koupit. Už jsem mu k různým příležitostem koupila všechno co má rád, věci s fotbalovým tématem, voňavky atd. a teď jsem vážně v koncích. Chtěla bych mu koupit něco, co bude mít na památku, ne nějaké tričko nebo tak, to popř. můžu koupit k tomu. Jasně, šperk, ten bude mít na památku, ale přítel nosí jenom zlato a když jsem pokukovala po zlatém prstýnku nebo řetízku tak 5 tisíc vážně nemám :D Můj limit jsou 2 tisíce, víc dohromady vážně nedám. Nemáte nějaké typy, co jste koupili přítelovi k narozeninám Vy? Nebo co jste Vy pánové dostali od svých slečen? :D Budu vděčná za všechny rady, díky! :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

Děvčico, moc toho svého přítele rozmazluješ. Takových darů jsi mu už dala. To je pak těžko vymyslit něco neokoukaného. A co třebas nějaký zážitkový dar? Akorát nevím, jaký by se mohl líbit...

wogoos*

Přece nezapomenutelný sex. To potěší každého chlapa. Něco co běžně neděláte. Oblečky, pomůcky, hračky. Fantazii se meze nekladou.

amadeus*
hodnocení

0x

Sperk? Vas pritel je snad zenska? Mne je z teto doby vazne na zvraceni. Kupte mu treba kabelku, ale hlavne davejte pozor, aby mu ladila ke kozackam.

Ja dostal k osmnactinam kulicha, ktereho nosim dodnes, kdyz jedu na hory. Ale stejne preferuji zazitky (vylet, striptyz, veceri), nez nejake vecne dary.

hodnocení

0x

nekupujte nic sežente velkou mašli tou ovázejte své nahé tělo a vyzvěte ho k rozbalení ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]