Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Help me holky

Od: holka13az14let odpovědí: 3 změna:
Ahoj nevím zda mi někdo pomůže jmenuju se Terka a je mi 13 let.vím asi mě nepochopite ale tenhle rok na mě strašně kamoska kašle nebaví se ve třídě semnou(jen když něco potřebuje) a nic.Místo toho se baví se trema holkama a je hrozně namyslena.Včera neměla jízdenky na výlet ze školou a já sem jí jednu jízdenku dala a co za to?byla ještě na mě snad naštvaná.Nepmohla by mi nějaká holka která má fb 13-14 let že by dělala jako že se kamaradime a třeba spolu chodime ven atd...prostě že jsme kamosky?aby žárlila a začala se semnou zas bavit.Moc by jste my pomohli :/.Samozřejmě bych vám dala moje fb.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Už jsme ti přece vysvětlili, že to nebyla kámoška. Byl to jenom někdo, kdo ti za peníze a jiné požitky poskytoval určitou pozornost. Ty sis z toho nevzala ponaučení? Zaujmout a získat pozornost a kamarády musíš svojí osobností, tím, jaká skutečně jsi. Ne uplácením, vydíráním a vnucováním se. Hodláš si platit další "kamarádku", abys získala zpět tu původní? To asi nevyjde. Zkus se radši zamyslet sama nad sebou.

natys*
hodnocení

0x

Kamarádství si nevynutíš nikdy...a už vůbec ne takovým blbým lhaním. Radši si najdi jinou kamarádku a na tuhle se vykašli

iz*
hodnocení

0x

A dobře dělá, že se baví s jinými. Nebo by podle tebe měla stát o někoho, kdo ji chce tlačit do něčeho, oč nestojí? Jak by ses asi v takové situaci cítila ty?

Najdi si jinou kamarádku. Ale jestli má kamarádství za něco stát, musíš být poctivá k sobě i ke kamarádce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]