Ahoj, když je tu taky volná diskuze tak co kdybysme udělali takovouhle anketu. Pochlubte se taky co jste zažili
My sme byly 3 nejlepší kámošky, to sme byly ještě na základce, ta jedna měla velkej barák a rodiče byli pravidelně pryč, tak sme vymysleli že dáme na net asi takovejhle inzerát pro chlapy co mají rádi dobrodružství:
Jsme 3 nadržený holky co to chtěj, máme hnízdečko lásky tam a tam (přesný popis kudyma se tam jde až do pokoje), tak si přijď užít. Vstupné dobrovolné
Ale má to jeden háček.. máme rádi překvapení a líbí se nám to nejvíc po tmě. takže víš jen tohle: je nám míň než 30, nejsme tlustý ani škaredý a seznamovat se budem jen po hmatu
Rozsvítit se smí až potom... Když se ti jedna nebude po hmatu líbit tak přijde kámoška. (fotky tam u toho inzerátu nebyly).
Prostě takhle jsme to nějákou dobu dělaly, kluků celkem dost a žádnej si nestěžoval
Pak sem zase jednou čekala, on přišel jak sme byli předtím po netu domluvený, neřekl snad ani slovo hned jsme šli na to jak byl nadrženej. Moc si mě chválil že tak dobrou holku ještě neměl a řekl mi že jsem mnohem lepší než jeho manželka.
Ale pak ten šok. Já sem rozsvítila že se prohlídnem, a - on to byl můj táta... To sme oba vykřikli asi současně: Já se poblijuuuu!
On pak začal takový ty řeči jako někteří tady - Jak to že děláš takový věci, když je ti 14 chováš se jak prostitutka atd... Ale já sem ho zarazila a řekla sem mu: Tak dost, a jestli na mě od teďka nebudeš hooooooodně hodnej, tak to řeknu mámě... a od tý doby neřekl ani slovo

administrátor uzavřel tuto otázku