Nejste přihlášen/a.
Ahojte, narazila jsem na takovou zvláštní a dosti atipickou stavebnici, žádná cheva aspol., viděl to už někdy někdo? :-O Mě to teda překvapilo, že je už i něco takového na trhu :-O
zbozi.cz/... Máte na mysli třeba tuhle stavbu?
doplněno 20.10.14 15:25:Všichni kluci a chlapi z této stavebnice postavili nějakou chalupu a tak tam dodnes stojí, v koutku, opuštěná, nepoužívaná. Byla to hračka a jedno odpoledne. Na to, aby ji někdo rozebral, rozmočil a znovu použil, k tomu se už nikdo nemá. Škoda peněz.
Dobrý den, já jsem měl kamennou stavebnici jako dítě, kterou jsem zdědil po předcích. Takže, žádná novinka to asi není (viz odkaz). Zdravím!
Tak jaký měla stavebnice úspěch? Přemýšlím o narozeninovém dárku, ale bylo by to pro syna (6 let), to je dost málo asi, že?
No tak já se osobně přiznám, že bych to pro tak mladého kluka asi nekoupila, protože to není úplně jednoduché.. Ale zase, proč to neschovat a nevytáhnout to o pár let později, když na to nebude mít teď?
To máš asi pravdu, jen mi to přijde takové zvláštní, vzít mu hračku hned po tom, co ji dostane. Asi raději pár let počkám, aspoň za tři roky nebudu muset nic vymýšlet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.