Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat jak jezdit co nejlevněji z Opavy do Olomouce vlakem. Jsem student střední školy neplnoletý. A chci tam jezdit do kroužku každou neděli. Poradte prosím jak jezdit co nejlevněji něaké kardy,slevy atd.
Děkuji za vaše rady.
Ahoj,
nejprve bych zvážila jestli se ti to vyplatí časově tak daleko dojíždět, některým vlakům to trvá 1 h a 30 min. a některým dokoce 2 hodky, Záleží jestli pojedeš přes Ostravu či pojedeš z Opavy západ na Krnov a Bruntál. Tudíž 3-4 hodiny ve vlaku (tam a zpátky )+ se dostat k samotnému kroužku. (Nechci ti to rozmlouvat, ale zvážila bych to.
Jinak já bych zkusila, jak se ptáš ny ty slevy In kartu,
tam je to podrobně popsáno. Já na ni jezdím do školy a jsem spokojena
Rozmyslela a vyhledla bych si jestli není podobný kroužek v Ostravě, nebo Krnově... Protože Olmík se mi zdá trochu z ruky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.