Nejste přihlášen/a.
Praha - Bohnice (to by možná leccos vysvětlovalo )
Hlavní je do takové ulice vůbec nevjíždět. Protože teoreticky není cesta zpět.
Tipl bych, že původně to byla jednosměrka, pak na konci znemožnili průjezd a přidali slepou. A nikdo se nepozastavil nad tím, že tahle sestava je nesmysl.
Kde to je?
Jako jediné "rozumné" vysvětlení mne napadá, že někde na konci ulice je třeba vjezd do podzemních garáží a výjezd je do jiné ulice...
já bych pustil varovky a začal couvat, a tvářil bych se, že hledám místo k parkování, ale v půlce ulice by mi došlo, že to vlastně přes zákaz zastavení nelze, no tak bych už couval a couval, až bych zaparkoval v jiný ulici přijde mi že u nás je ráj dopravních značek, když jsem viděl co vytovořili u nás u školy...nové parkoviště na pár aut a je tam víc značek než v kdejaké vísce, už jen ta jednosměrka, když vjedete na čtvercový plac, no holt jedním směrem tam a po druhé straně ven no
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.