Tak jak se Vám líbi dnení den?Hlavně buďte na sebe opatrní-hlavně na cestách! doplněno 14.01.13 14:42: Jen tak bokem-ve vrchních střenich oknech má být Kalousek (zpěvák)
No nádhera. Jen ta práce s tím. Bydlím v podkrkonoí a tak si, při úklidu sněhu, vdy vzpomenu na onen profláklý deníček. Ale zatím to není tak hrozný, tak 15cm co zatím jde.
Zvlátě opatrní na cestách. Dnes jsem potkal pár jedinců, co za sněení jedou jen s denním svícením, take zezadu nejsou vidět. Zvlátě, kdy na střee vezou čepici sněhu a ta pomalu odfukuje na auta za ním.
Sněhu je tolik, e by stálo za to postavit iglů . Jako kluk jsem plnil plastovou přepravku sněhem a dělal velké cihlové bábovičky a iglů bylo hotové. Lepí ne dělat hromadu, ale člověk se nadře. Ale zase lepí se nadřít zábavou, ne v posilovně zvedat stereotypně činku. :D
doplněno 14.01.13 15:08:
Zlatý časy. Dnest to tloustne u kompů a samej facebook.
dericcaster*
Jo také jsme s bráchou jako haranti stavěli iglů. U místního obchodu jsme lohli takovou tu bedýnku co v ní bývala mléka a u jsme makali. Kde jsou ty časy, kdy nás haratů byl plný kopec. Dnes kdy projdu vesnicí, tak nejspí nepotkám jediné dítě hrající si na sněhu.
Jojóó, dneska v noci to krásně padalo. Koukal jsem v práci z okna, jak padal sníh, pak jsem si přečetl, e mi spadlo ze spořáku u Airbanky úročení z 2.4 na 2.1%, potom spadla sí a nakonec do mě napadaly vestkové knedlíky. WC vzpomínat nebudu.
A venku jsem po cestě domů viděl kočku, která napadala ne levou nohu. Buďte opatrní, padá
Ve svém věku u nemám zimu ráád. Ale proel jsem se přes Radho. Pustevny 08:12 hod, Radho - 6° C, vítr, mlha, sníh. Cesta na nic, přede mnou nikdo neel, sobotní stopy zaváté, ujídělo to..., lepí se lo ve sněhu. Ronov nádraí 12:45 hod.
krkovicka*
Nádhera!Na horách je ta pravá zima a to dole roztaje to bude zas pína.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.