Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nádherné počasí

Od: krkovicka* odpovědí: 18 změna:
Tak jak se Vám líbi dnení den?Hlavně buďte na sebe opatrní-hlavně na cestách! *smich*
doplněno 14.01.13 14:42: Jen tak bokem-ve vrchních střenich oknech má být Kalousek (zpěvák)

Nádherné počasí

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

není to nic nádherného - u nás sněí od rána a je to děs běs - na horách je to jedno...*cert* ale ve městech hrůza

krkovicka*
hodnocení

To ano.Jedno pozitivum to má.Lépe se dýchá a kdy chce zakrýt pínu tak natři ve na bílo:)

dericcaster*
hodnocení

0x

No nádhera. Jen ta práce s tím. Bydlím v podkrkonoí a tak si, při úklidu sněhu, vdy vzpomenu na onen profláklý deníček. Ale zatím to není tak hrozný, tak 15cm co zatím jde.

ron*
hodnocení

0x

Mám ráda, kdy sněí (třeba na Vánoce). ;)Ale vzhledem k tomu, e mě čeká cesta vlakem, tak velkou radost nemám. *nevi*

U nás to sype u od rána.

hodnocení

0x

I u nás je to nádhera, padá a padá. O víkendu jsem sluebně jezdil a na více ne dvoustech kilometrech jsem neviděl jediný sypač...

doplněno 14.01.13 14:21:

derricaster: V Podkrkonoí jsem právě jezdil, Rokytnice, Jilemnice, Semily. Pěkně se vám to tam na silnicích smeká! :)

Nádherné počasí #2
krkovicka*
hodnocení

To je tak 15čísel;)

eulalie*
hodnocení

0x

Fuj, nenávidím zimu. Toho sněhu okolo. A kdo to má pořád odhrabávat, mě to u tedy nebaví *smich*

hodnocení

0x

Ano, takhle má standardní středoevropská zima správně vypadat.

hodnocení

0x

Dneska s radostí sedím tady u poradny a bavím se...nikam toti nemusím...*slunce*

gumidek*
hodnocení

0x

Zvlátě opatrní na cestách. Dnes jsem potkal pár jedinců, co za sněení jedou jen s denním svícením, take zezadu nejsou vidět. Zvlátě, kdy na střee vezou čepici sněhu a ta pomalu odfukuje na auta za ním.

Sněhu je tolik, e by stálo za to postavit iglů ;). Jako kluk jsem plnil plastovou přepravku sněhem a dělal velké cihlové bábovičky a iglů bylo hotové. Lepí ne dělat hromadu, ale člověk se nadře. Ale zase lepí se nadřít zábavou, ne v posilovně zvedat stereotypně činku. :D

doplněno 14.01.13 15:08:

Zlatý časy. Dnest to tloustne u kompů a samej facebook. *placni*

dericcaster*

Jo také jsme s bráchou jako haranti stavěli iglů. U místního obchodu jsme lohli takovou tu bedýnku co v ní bývala mléka a u jsme makali. Kde jsou ty časy, kdy nás haratů byl plný kopec. Dnes kdy projdu vesnicí, tak nejspí nepotkám jediné dítě hrající si na sněhu.

tomasgulas
hodnocení

0x

Jojóó, dneska v noci to krásně padalo. Koukal jsem v práci z okna, jak padal sníh, pak jsem si přečetl, e mi spadlo ze spořáku u Airbanky úročení z 2.4 na 2.1%, potom spadla sí a nakonec do mě napadaly vestkové knedlíky. WC vzpomínat nebudu.

A venku jsem po cestě domů viděl kočku, která napadala ne levou nohu. Buďte opatrní, padá ;)

hodnocení

0x

V Ostravě paráda, jen kdyby nebyl takový smrad.

Nádherné počasí #3

hodnocení

0x

Přemýlím co je hezkého na tom kdí venku někdo zapoěl ronout...

Ale co se místního počasí týče, kdy tam fučí hnusný nepříjemný vítr s ostrým sněhem a je přítmí... počasí co mi dodá dobrou náladu a energii..

buss
hodnocení

0x

Ve svém věku u nemám zimu ráád. Ale proel jsem se přes Radho. Pustevny 08:12 hod, Radho - 6° C, vítr, mlha, sníh. Cesta na nic, přede mnou nikdo neel, sobotní stopy zaváté, ujídělo to..., lepí se lo ve sněhu. Ronov nádraí 12:45 hod.

Nádherné počasí #4
krkovicka*
hodnocení

Nádhera!Na horách je ta pravá zima a to dole roztaje to bude zas pína.

iz*
hodnocení

0x

Krkovičko, kde to je (dům vpravo je mi povědomý)?

doplněno 15.01.13 05:29:

Děkuju. (Okolí Kavalírky znám, ale nemohla jsem si vzpomenout na název...)

krkovicka*
hodnocení

Plzeňská směr do centra.Roh-hotel Kavalír.Zastávka Kavalírka.Pod ním je Lékárna.Praha 5.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]