Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,potřeboval bych poradit,kde najdu na této stránce,konkrétně ovladač sítové karty.Aby mi šel internet. asus.com/... Najel jsem si,na typ Notebooku,plus Vybral jsem svůj OS,a najelo mi tam,61 souborů ke stažení.Potřeboval bych vedět,který z těchto souborů,je ovladač sítové karty.
Nebo takhle to napíšu:
Značka : ASUS model X54H
Operační systém Windows 7 64 bit. Nešlo by to,poslat,nebo poradit,jak stáhnou přímo ovladač na sítové karty,aby mi šel internet. Přidávám,ještě obrázek,jestli to,nějak pomůže.Předem Ván děkuji,za odpovědi.
Zdravím,
záleží na tom co onou síťovou kartou myslíte... pakliže LAN (fyzické připojení kabelem do zásuvky RJ-45 v notebooku) tak už vám tady dal odkaz kolega. Jestliže WLAN (Wireless LAN taktéž Wi-Fi) tak je stáhnete zde. (Nutno podotknout, že jako síťová karta by se měla označovat pouze ta pro LAN .. i proto vám zde kolega dal odkaz na ovladač jen pro LAN.) Apropo co přesně máte za potíže s internetem? Podle screenshotu ze správce zařízení, který jste přiložil se zdá, že ovladače jak pro LAN tak WLAN jsou přiřazeny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.