Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodej auta - smlouva

Od: lara* odpovědí: 1 změna:

Dobré ráno,jsem žena a tak tomuto moc nerozumím,dnes mi volal pán že ode mě koupí automobil.Je to starší auto roku 2000 a chtěla jsem někoho poprosit aby mi em dal správnou kupní smlouvu.Abych neručila za technický stav vozidla,myslím že o bylopsané nějak : že se pkupující seznámil se stavem vozidla na místě a že prodávající neručí za skrytévady nebo tak nějak ... já opravdu nevím.

Prosím o vzor správné smlouvy,aby pak případný kupující za půl roku nepřijel že mu třeba odešla převodovka,nebo se mu zlomila náprava nebo já nevím ... za motor samožřejmě ručím.Díky předeme,budete moc hodní :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmhad*
hodnocení

0x

Nerad odkazuji na web,ale podívejte se na brzyvozy.cz/... najdete dobře popsáno jak postupovat při přepisu a /dole na stránce/ vzor bezchybné kupní smlouvy i se dvěma přílohami - záznam o technickém stavu a předávací prtokol.,které může sepsat i laik a vyloučí ono pozdější "za půl roku". makon@asociace-sos.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]