Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na Blondýnky?-Chybí mi už sex!

Od: marty7812 odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer,ano vím již několikrát jsem to tu už psal,ale chci pomoct spíš poradit (Já)-Martin 20 let studující obor:masér! Mám takový problém nebo spíš chci poprosit o radu! :) Totiž takhle od 1.9.2014 jsem již studentem střední školy v oboru:masér (1.ročník)! Nastoupila semnou do třídy moc krásná přímo až nádherná blondýnka jmenuje Martinka její něco kolem 18-ti :) Chtěl bych vás poprosit jak mám postupovat nebo spíš nechci nic rychle uspěchat! Nechci na ni moc tlačit teprve se sotva známe spolu asi tak 4-dny spíš už to asi bude týden :)) Co mám udělat aby si mě všimla? Mám jí nějak zaujmout nebo nechat to volnému průběhu? Ještě nevím jestli je zadaná a nebo či má přítele! :( Mám jí požádat o její tel.číslo? Mám jí třeba někam pozvat nebo tak něco? Hele takhle píši to sem,protože to neumím moc s holkama! :( Martinka je prostě božíí holčina! Sice jsme se jíž spolu ještě nepoznali ale já doufám že se poznáme!

Ještě ohledně sexy co se týče není kam spěchat že jo? Všichni to asi známe? :) Všichni moji kamarádi co se týče sexu měli už s holkou sex a já ještě nic! Chci si to také vyzkoušet jaké to je! Je mi 20 let a do smrti nechci být panic jak se mám zbavit mého panictví nebo jak mám Martinku přimět mít semnou sexík? Jak říkám nechci nic uspěchat a ani tlačit na Martinku! Můžete mi v tomhle tom nějak pomoct či poradit? Děkuji moc za vaši radu a za vaši odpověď! :) Nashledanou

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

No nejprve by to chtělo dát si studenou sprchu, trošku mi připadáš jako můj pes, který momentálně vyje, protože se venku někde hárá fena, a on chce mocímermo za ní. Uíííí ujíííí... takhle přesně. Martinku znáš asi 5 dnů a už ji chceš lovit. Dej všemu trochu času. Nic neuspěchávej. A co máš dělat, aby si tě všimla? Ona o tobě neví, že jsi její spolužák? To je mi jakési divné. Co když se jí vůbec nelíbíš?

existor
hodnocení

0x

Martine: Máš pravdu v tom, že není kam spěchat, ale do důchodu také nečekej.
Jak na ni... Nejprve ji alespoň pozdrav, zjisti třeba, proč se vydala na tento obor (co ji k tomu přivedlo), nebo jiné otevřené otázky (to jsou ty, na které nejde odpovědět ano/ne). Můžeš si s ní vyjít někam ven, rozpovídej ji trochu (pokud nebude mluvit). Předpokladem úspěchu je odvaha a důvěra v sebe sama. Taky na nic nečekej, a nepřemýšlej nad tím, jestli s ní máš promluvit nebo ne, protože čím dýl budeš váhat, tím víc odvahy ztratíš (pokud jí moc nemáš). Ono se to lehce napíše, ale udělat je to horší (znám to). Ale pokud se s tebou bude bavit, máš jistotu, že k tobě necítí odpor :) No když si promluvíte, zkus si na ni vzít nějaký kontakt. Popravdě nevím, jestli v dnešní internetové době má cenu si od ní brát telefonní číslo. Ale proč ne, když budeš mít odvahu na rozdávání, můžeš jí později zavolat. Pak to povídání a kamarádíčkování neprotahuj, protože jak se spolu skamarádíte, vztah by vám do budoucna pravděpodobně nefungoval (ne dlouho). Takže každým dnem se jí snaž přiblížit co nejvíce (fyzicky), ale zase jí nesmíš hned druhý den ošahávat. Pokud je normální holka, naštve ji to :) Ale holek je hodně, každá se chová různě a je možné, že bude chtít druhý den tvůj vysněný a nepoznaný sex ;) Hodně štěstí a odvahy při získávání tvé vyvolené.

hodnocení

0x

Marty, je jedno velice pravdivé pravidlo: co je v domě, není pro mě! A to proto, protože se může stát cokoliv: Odmítne tě, bude se ti za to vysmívat, bude s tebou chodit, ale nedopadne to dobře. A co ty? Vlastně oba. Budete se mít stále na očích, všichni vás budou mít na očích a budou mít z vás plezír. Několik let pekla! *cert* Proč hned o posteli, když ani nevíš, jaká je, jak to má, jestli je volná a ty příjdeš do školy z rozsekanou hubou. Na tolik let, které uvádíš, se chováš, hmmm, jak to říct slušně? Podivně?

iz*
hodnocení

0x

Martine, krásné přímo až nádherné blondýnky zpravidla nečekají na dvacetileté studenty 1. ročníků středních škol. Přibrzděte, seznamujte se postupně a nechcete-li ji hned v začátku odradit, vypusťte "chuť vyzkoušet si sex" na nějakou dobu z hlavy.

buss
hodnocení

0x

krásná přímo až nádherná blondýnka má asi jiné šance než na žáka střední školy. Ta si může filtrovat. Masér, takové možnosti ..., specializuj se na ženské.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]