Co mají dělat ti, co nejsou hodnocení?

Od: Datum: 05.09.14 19:42 odpovědí: 14 změna: 06.09.14 07:05

Dobrý večer. Co dělají ti, co sem píšou své rady a utíkají jim body? Zkrátka nikdo je nehodnotí. Jak to nesete? Mám pocit, že sem píšu zbytečně. Když vidím ostatní, jak jsou hodnocení, tak si připadám jako... nebudu psát co.

doplněno 05.09.14 20:33:

Já to beru s humorem. Všichni rádcové nemusí být dobří. Tak jako ti dva z pohádky Šíleně smutná princezna. :)


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Od: iv®
Datum: 05.09.14 19:44
avatar
Zdravím. Tak v prvni řadě neradit pro body ale proto abych nekomu pomohla, poradila
Datum: 05.09.14 19:59

iv. Škoda, že Ti nemůžu dát bod *smich*.

Od: iv®
Datum: 05.09.14 20:00
avatar
Děkuji. ...takhle by to mělo přece být. ..
Datum: 05.09.14 19:51

Dobrý večer.Nic si z toho nedělejte.Je to většinou i "na nervy" poradíte podle svého nejlepšího svědomí a někteří chytrolíni odepisují,že je to mimo téma...*bzum*

Datum: 05.09.14 20:05
avatar
Zkuste v tom svědomí šátrat častěji nebo lépe.
Datum: 05.09.14 20:07

zwiki. Já jsem tady už hodně moc dlouho, ale nikdy jsem kvůli "bodům" na nervy nebyla. Co by měli říkat rádci, kteří radí ve vysoce specializovaných dotazech. Tam málokdo jen tak nakoukne a i kdyby, tak tomu většina z nás prdlačku rozumí, takže body nedáme. přitom si to taková odpověď zaslouží o moc víc hodnocení, než odpověď na to, jestli mě někdo miluje nebo ne.

No a k těm |Tvým odpovědím. Opravdu jsi často mimo tema nebo Tvoje rada je naprosto k ničemu. Naposledy dnes u dotazu, kde se sežene jakýsi formulář. Naprosto špatná odpověď z Tvé strany.

Od: wamp®
Datum: 05.09.14 20:10
avatar

I já se přidávám ! Zwiki,jsi asi z jiné planety...Tvé rady nejsou rady,nýbrž snůška totálních ptákovin *zed*

Datum: 05.09.14 21:43

Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.
Laskavě se toho řiď a neurážej.

Datum: 05.09.14 21:53
avatar

Zwiki, Wamp ani Sebod nepíší vulgárně, neurážejí Vás a obě mají pravdu. Už jsem víckrát narazila na Vaše minimálně nepřesné odpovědi. Tam, kde to moc nevadí (kde tazateli použití Vaší rady neuškodí), to nechávám bez povšimnutí. V opačném případě reaguji a na chybu upozorňuji (smyslem poradny je poradit, nikoliv uškodit).

Datum: 05.09.14 21:27
avatar

Dle mne to není o bodech,ale spíše o kvalitě odpovědi,pokud ta rada pomůže je skoro vždy ohodnocena!

Datum: 05.09.14 23:53
avatar
Pro mě osobně nejsou zadostiučiněním nějaké body, ale jenom to, když tazatel(ka) v otázce reaguje, popřípadě poděkuje za odpovědi. Jsou i takové otázky, kde autor mlčí jako ryba, a ještě když uvede strohé nebo neúplné informace, to se pak "skvěle" radí...
Od: lmgify
Datum: 06.09.14 06:58

Jak vidíš, tak já ani nemůžu dostávat body, protože nejsem registrovaný. Nechodím sem a neradím tady kvůli nějakým bodům. Těší mě, když se dozvím spoustu nových věcí, které jsem dříve nevěděl a když něco vím já, tak se o to podělím. Dokonce předávám dále i rady, které jsem se tady dočetl a které by se nový tazatel nedozvěděl, protože ten člověk, který to napsal původně, už sem třeba nepříspívá, nebo si dává krátkou přestávku a otázku tak mine.

Datum: 06.09.14 07:05
avatar
Hodnocení získávat můžeš, ale není nikde v žádném přehledu. U tebe si myslím, že nebude už zanedbatelné ;)
Datum: 06.09.14 07:01

Nevím, nechodím sem kvůli tomu, aby mně někdo bodoval.

 

 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.