Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mají dělat ti, co nejsou hodnocení?

Od: nikc® odpovědí: 14 změna:

Dobrý večer. Co dělají ti, co sem píšou své rady a utíkají jim body? Zkrátka nikdo je nehodnotí. Jak to nesete? Mám pocit, že sem píšu zbytečně. Když vidím ostatní, jak jsou hodnocení, tak si připadám jako... nebudu psát co.

doplněno 05.09.14 20:33:

Já to beru s humorem. Všichni rádcové nemusí být dobří. Tak jako ti dva z pohádky Šíleně smutná princezna. :)

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iv®
hodnocení

0x
Zdravím. Tak v prvni řadě neradit pro body ale proto abych nekomu pomohla, poradila :)
sebod*

iv. Škoda, že Ti nemůžu dát bod *smich*.

iv®
Děkuji. ...takhle by to mělo přece být. ..

zwiki*
hodnocení

0x

Dobrý večer.Nic si z toho nedělejte.Je to většinou i "na nervy" poradíte podle svého nejlepšího svědomí a někteří chytrolíni odepisují,že je to mimo téma...*bzum*

Zkuste v tom svědomí šátrat častěji nebo lépe.
sebod*

zwiki. Já jsem tady už hodně moc dlouho, ale nikdy jsem kvůli "bodům" na nervy nebyla. Co by měli říkat rádci, kteří radí ve vysoce specializovaných dotazech. Tam málokdo jen tak nakoukne a i kdyby, tak tomu většina z nás prdlačku rozumí, takže body nedáme. přitom si to taková odpověď zaslouží o moc víc hodnocení, než odpověď na to, jestli mě někdo miluje nebo ne.

No a k těm |Tvým odpovědím. Opravdu jsi často mimo tema nebo Tvoje rada je naprosto k ničemu. Naposledy dnes u dotazu, kde se sežene jakýsi formulář. Naprosto špatná odpověď z Tvé strany.

I já se přidávám ! Zwiki,jsi asi z jiné planety...Tvé rady nejsou rady,nýbrž snůška totálních ptákovin *zed*

zwiki*

Z2: je zakázáno psát vulgárně, napadat, urážet uživatele, používat urážlivý nick.
Laskavě se toho řiď a neurážej.

iz*

Zwiki, Wamp ani Sebod nepíší vulgárně, neurážejí Vás a obě mají pravdu. Už jsem víckrát narazila na Vaše minimálně nepřesné odpovědi. Tam, kde to moc nevadí (kde tazateli použití Vaší rady neuškodí), to nechávám bez povšimnutí. V opačném případě reaguji a na chybu upozorňuji (smyslem poradny je poradit, nikoliv uškodit).

hodnocení

0x

Dle mne to není o bodech,ale spíše o kvalitě odpovědi,pokud ta rada pomůže je skoro vždy ohodnocena!

hodnocení

0x
Pro mě osobně nejsou zadostiučiněním nějaké body, ale jenom to, když tazatel(ka) v otázce reaguje, popřípadě poděkuje za odpovědi. Jsou i takové otázky, kde autor mlčí jako ryba, a ještě když uvede strohé nebo neúplné informace, to se pak "skvěle" radí...

lmgify
hodnocení

0x

Jak vidíš, tak já ani nemůžu dostávat body, protože nejsem registrovaný. Nechodím sem a neradím tady kvůli nějakým bodům. Těší mě, když se dozvím spoustu nových věcí, které jsem dříve nevěděl a když něco vím já, tak se o to podělím. Dokonce předávám dále i rady, které jsem se tady dočetl a které by se nový tazatel nedozvěděl, protože ten člověk, který to napsal původně, už sem třeba nepříspívá, nebo si dává krátkou přestávku a otázku tak mine.

Hodnocení získávat můžeš, ale není nikde v žádném přehledu. U tebe si myslím, že nebude už zanedbatelné ;)

bgmaniac*
hodnocení

0x

Nevím, nechodím sem kvůli tomu, aby mně někdo bodoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]