Nejste přihlášen/a.
Čauky, teď jsem si vzpomněla na jeden úžasný film, který jsem jednou viděla a moc se mi líbil, ale nevzpomenu si, jak se jmenuje. Bylo to o holčičce a začínalo to v krásněm prostředí, že by v Číně? A ta musela odjet asi do Anglie, chodit do školy a že tam bude na internátu, dostala krásný pokoj a pořád se jí stýskalo po mámě. Byla tam malá černošská holčička, která tam pracovala, vždy vytírala a uklízela a nemluvila a to holčička se s ní snažila mluvit, ale měla to zakázané. Měla hlad a ona jí řekla, že si musí opravdu přát a že se to splní. Zavřela oči a rádno tam byla spooouusta jídla, vyčarované. Na konci chtěly utéct a přehodily provaz nebo prkno přes díru mezi paneláky a přelézaly to, málem spadla a to je asi tak všechno co si pamatuji Nevíte prosím vás co to bylo?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.