Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Magické rituály

Od: liliana* odpovědí: 3 změna:

Ráda bych zjistila, zda opravdu existují lidé, kteří se zabývají magií a dokáží rituály.Zda s tím máte někdo nějakou zkušenost a někomu z vás se rituál splnil.Pokud ano, tak kdo vám ho udělal.Na internetu je spousta nabídek, ale většinou schází recenze, příspěvkům v jejich diskusích příliš nevěřím, mohou si je psát sami. Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

ono jde hlavně o to aby tomu věřil člověk který to bude dělat:)léčitel mi radil karmickou očistu(tedy myslím,že to byla karmická)Zapálit barevné svíce,jednu po druhé,barvy byly určené...jsem bezvěrec,tak nevím co jsem měla čekat,že se stane.

...ale u kartářky jsem byla v němém úžasu,co vše věděla a chystám se zas.

fx
hodnocení

0x

Určitě existují lidé, co se zabývájí magií a rituály. Akorát účinek je samozřejmě nulový, maximálně jde o takové placebo.

iz*
hodnocení

0x

Ano, opravdu existují lidé, kteří "se zabývají magií a rituály". Rituály nikdo nedokáže a rituály se neplní ani "se nikomu nedělají". Rituály se pouze provádějí. Nikdo rozumný s tím nemá zkušenosti, protože je to podvod...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]