Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám se bát? DPD

Od: hito odpovědí: 5 změna:

Ahoj, má mi dojít balík z Francie, dopravu z FR do ČR zpostředkovává pokaždé Colissimo, bohužel jejich partner je DPD a s těmi mám hodně špatné zkušenosti, nevolají, jsou líní, už se mi stalo, že si řidič jen tak řekl o dýško a byl celý nevrlý.. chápu že toho maj hodně, ale vypouštět to na zákazníka tedy není moc dobré... DPD má taky krátkou dobu pokusů o doručení, pokud se nepodaří do 5 dnů balík předat, tak posílají zpět.. a to by byli joo problémy, kamarád na ně taky hodně nadával, kupoval si cosi ze zahraničí a poslali mu to zpátky, já bych se tomu chtěl vyhnout, bohužel od 8 hodiny ranní do 4 hodiny odpolední není nikdo doma, tak se bojím aby mě to nepotkalo taky :D teď nevím co s tím, nejjednodušší by bylo, kdyby to nechali na poště, ale DPD není ČP že

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Zdravím s DPD nemám žádné zkušenosti, ale mají po republice několik míst (depo), kde si můžete zásilku nechat "uložit"a přijet si pro ni. dpd.com/...

Osobně mám jen zkušenosti s InTime kurýr. Nikdy více, řidič byl arogantní dement. Zlatý PPLko ;).

repkin*
hodnocení

0x

Měl jste si to nechat poslat někam jinak, teď s tím už nic neuděláte, jedině zařídit aby byl někdo doma a nebo doufat, že přijede až někdo doma bude popř. zavolá. Díky tomu si nechávám posílat občas věci do práce, tam je pořád někdo :)

doplněno 18.09.14 18:52:

Jinak já mám ČP, PPL DHL, DPD, Intime, Geis zatím naštěstí dobré zkušenosti.

hito
hodnocení

No zrovna v našem regionu jezdí takovej příjemnej blonďák, co zavolá a poptá se kam to dovést, jediné štěstí a doufám že to bude doručovat zase on.. ale jinak by se aspon měli zeptat na číslo ne? číslo vlastně při tvorbě zásilky uvádím, popř. mail, takže ten musí pro DPD uvést i francouzské Colissimo ne?

eulalie*
hodnocení

0x

DPD je solidní firma, nebála bych se jí. Většinou vás budou kontaktovat před tím, než vám balík přivezou.

hodnocení

0x

Zjistěte si od odesílatele číslo balíku, zkontaktujte se se svým depem a domluvte se, že si jej vyzvednete. Myslím, že tam jsou do osmi večer. Prostřednictvím čísla můžete taky sledovat stav zásilky-kde se zrovna nachází (depo, překladiště, rozvoz atd...)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]