Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mam taky problem. Zuby si myju každy den a použivám i listerin stay white ale asi před pul rokem se mi v zubech v prostředku na bocich vytvořil bud zubni kamen nebo naká usazena špina a nejde se toho zbavit ani při dukladnem čištěni koupila sem si mezizubni kartaček čistilá sem to podle navodu ale nepomohlo to je mi 33.let. poradi mi někdo? dik
No ono se to čištění a bělění zubů zase nesmí přehánět. Potom se lehce naleptá a poškodí zubní sklovina. Začne být více porézní, v ní se začnou potom usazovat barviva z jídla a je to. Taky je důležité se vyhýbat různým Colám a podobným přeslazeným svinstvům, včetně těch nejhorších s umělými sladidly. Extrémně překyselí organizmus, ten potom vytahuje vápník ze zubů a jejich kvalita se tak zhoršuje. Taky přebytek flóru škodí. Nebo jste kuřačka? Nepijete hodně černého čaje? Potom by to bylo jasné.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.