Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubni problem

Od: mesicek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den mam taky problem. Zuby si myju každy den a použivám i listerin stay white ale asi před pul rokem se mi v zubech v prostředku na bocich vytvořil bud zubni kamen nebo naká usazena špina a nejde se toho zbavit ani při dukladnem čištěni koupila sem si mezizubni kartaček čistilá sem to podle navodu ale nepomohlo to je mi 33.let. poradi mi někdo? dik

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Běžte na zubní hygienu.

zztop*
hodnocení

0x

zubař(ka) ne ne?

hodnocení

0x

No ono se to čištění a bělění zubů zase nesmí přehánět. Potom se lehce naleptá a poškodí zubní sklovina. Začne být více porézní, v ní se začnou potom usazovat barviva z jídla a je to. Taky je důležité se vyhýbat různým Colám a podobným přeslazeným svinstvům, včetně těch nejhorších s umělými sladidly. Extrémně překyselí organizmus, ten potom vytahuje vápník ze zubů a jejich kvalita se tak zhoršuje. Taky přebytek flóru škodí. Nebo jste kuřačka? Nepijete hodně černého čaje? Potom by to bylo jasné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]