Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Neomezený paušál,cena pokaždé stejná?

Od: vivina* odpovědí: 9 změna:

Zdravím pokud mám paušál třeba za 500 kč a mám v něm neomezené sms a volání plus internet tak budu v každém žúčtovacím období platit 500kč nebo ne? nevím jak to přesně funguje.Děkuju za pomoc

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

pokud nebudete volat a posílat sms na speciálně tarifovaná čísla, tak cena bude každý měsíc stále stejná.

vivina*
hodnocení

Zřídila jsem si tarif s námi síť nesíť a je tam uvedeno,že do všech sítí můžu na území čr volat a psát sms neomezeně , tzn.,že tedy prakticky to co propíšu a provolám bude více méně zadarmo? :D

ano, volejte si jak dlouho chcete, pište kolik chcete a budete platit pořád stejně ;) akorát se dívám na T-mobile a v ceníku má 749 Kč, tak to máte asi nějakou zvýhodněnou nabídku (pozor, aby vám za chvíli nedali plnou cenu)

doplněno 02.09.14 18:57:

chápete to dobře :) můžete si prakticky dělat co chcete a nezaplatíte víc :)

vivina*
hodnocení

Ta cena byla jen na příklad :D jinak ano mám ten tarif za 749kč takže i kdybych propsala 1000smsek na konci období budu mít k úhradě pouze 749 kč chápu to tedy dobře :D

machr*

*zed* ANO, pokud budou na standartně zpoplatněné čísla. Dárcovské sms,erotické linky,věštce,svlíkačku za kačku a další podobné si musíte doplatit :)

vivina*
hodnocení

Děkuju moc :) aspoň se nemusím bát,že budu mít paušál 2000 :D

paw*

Pripojuji se. Kdyz budete psat treba na darcovska cisla, kupovat si pres SMS jizdenky nebo volat na soutezni linky - obecne audiotextove sluzby, tak toto vse vam k pausalu prictou. Jinak psani a volani na bezna cisla je zdarma.

vivina*
hodnocení

Děkuju, nevěděla jsem, proto se ptám,aby mi pak nenaskočil paušál za 2000kč a já se pak nedoplatila...

paw*
Take si jests pro jistotu prectete podminky k tomu pausalu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]