Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škrtaní čárového kódu-vypalovani 666 do zboží

Od: tomibender* odpovědí: 12 změna:
Ahoj, dneska v krámu mi paní přinesla zboží na kasu a všechny eany měla poctive proskrtane. Nedalo mi to a hledal jsem na Google a vylezl na mne tento článek. Paní nevypadala nijak zvlastne, zadna alternativka. Je možné, aby byl někdo tak hloupý a věřil tomu? Nějak si to nedovedu představit.
karolinaloskotova.blog.cz/...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chizuru*
hodnocení

0x

Když byl někdo dost hloupý na to aby to vymyslel, pak se určitě najde někdo kdo tomu uvěří. Nakonec se stačí podívat kolik je náboženských fanatiků a sekt. :-D

zztop*
hodnocení

0x

Bože ti lidi jsou kokoti to se jinak nedá říct. Jako na jednu stranu ať si věří každý v co chce já zase věřím raději v satana než boha, ale někteří už to trochu přehánějí

borax*
hodnocení

0x

Tak to mě dorazilo, evidentně někdo nemá co dělat a vymýšlí krávoviny...nedá se to celé přečíst.

ladinpraha*
hodnocení

0x

*jasne* Tak už je mi jasný, proč má dneska všechno takovou zvláštní chuť ...

hodnocení

0x

jestli pak ty 666 do výrobku vypalují i optické CCD čtečky bez laseru :) to by chtělo prozkoumat a článek doplnit.

chizuru*
hodnocení

0x

Tak si říkám.. Kdyby opravdu tak moc chtěli vypalovat něco do potravin tak proč by to nedělali už při výrobě, nebo ještě než by to vůbec dali k prodeji? I kdyby to byla pravda, tak to prostě s tím čárovým kodem nedává smysl. :-D

praivo*
hodnocení

0x

To je ale πčovina...

hodnocení

0x
Tak teď jste mě teda dostal :-D mlátila jsem se tady smíchy ukrutnou dobu:-D. Článek jsem vydržela přečíst až do konce, ale dalo mi to práci :-D už vím, co budu dělat, abych byla ochranena, budu se belhat po shopech a skrtat eany:-D no kdyz tomu paní věřila, tak ji přejme, ať ji nepotká nic zlého ;) jo a čtečka vám to na kase normálně vzala ju.
borax*
"Článek jsem vydržela přečíst až do konce",...máte můj obdiv!
Hrozne mě totiž zajímalo, co vše za blbiny se tam píše, a co z toho nakonec vyleze, bylo to napsáno dost fanaticky, mi přišlo :-D

lmgify
hodnocení

0x

Článek mi připadá jako recese, kterou někdo vzal vážně.

To jméno "Tomáš Marný" jsme používali jako děti pro "skrytí" slov "to máš marný" (ve smyslu: snažíš se zbytečně, jseš úplně blbej, trapnej, ... apod.)

Pokud by někoho zajímalo, odkud se ty "šestky" vzaly, tak jsou to jen synchronizační značky (střídající se jedničky a nuly). Na začátku a konci kódu je to 101 a uprostřed je to 01010. Tyto značky nemají žádnou hodnotu (v tom standardu není stejná nebo podobná kombinace čárek a mezer definována), ale kdyby to snad někdo chtěl přepočítat z jejich binární hodnoty do decimální, tak 101 je 5 (4+0+1) a 01010 je 10 (deset, 0+8+0+2+0).

hodnocení

0x
Zdá se, že Karolína a Tomáš si nedali pozor a nějaký vrcholně nezodpovědný nebo škodolibý pracovník na pokladně je nenápadně také oskenoval skenerem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]