Ahoj, dneska v krámu mi paní přinesla zboží na kasu a všechny eany měla poctive proskrtane. Nedalo mi to a hledal jsem na Google a vylezl na mne tento článek. Paní nevypadala nijak zvlastne, zadna alternativka. Je možné, aby byl někdo tak hloupý a věřil tomu? Nějak si to nedovedu představit. karolinaloskotova.blog.cz/...
Když byl někdo dost hloupý na to aby to vymyslel, pak se určitě najde někdo kdo tomu uvěří. Nakonec se stačí podívat kolik je náboženských fanatiků a sekt.
Bože ti lidi jsou kokoti to se jinak nedá říct. Jako na jednu stranu ať si věří každý v co chce já zase věřím raději v satana než boha, ale někteří už to trochu přehánějí
Tak si říkám.. Kdyby opravdu tak moc chtěli vypalovat něco do potravin tak proč by to nedělali už při výrobě, nebo ještě než by to vůbec dali k prodeji? I kdyby to byla pravda, tak to prostě s tím čárovým kodem nedává smysl.
Tak teď jste mě teda dostal mlátila jsem se tady smíchy ukrutnou dobu. Článek jsem vydržela přečíst až do konce, ale dalo mi to práci už vím, co budu dělat, abych byla ochranena, budu se belhat po shopech a skrtat eany no kdyz tomu paní věřila, tak ji přejme, ať ji nepotká nic zlého jo a čtečka vám to na kase normálně vzala ju.
borax*
"Článek jsem vydržela přečíst až do konce",...máte můj obdiv!
Článek mi připadá jako recese, kterou někdo vzal vážně.
To jméno "Tomáš Marný" jsme používali jako děti pro "skrytí" slov "to máš marný" (ve smyslu: snažíš se zbytečně, jseš úplně blbej, trapnej, ... apod.)
Pokud by někoho zajímalo, odkud se ty "šestky" vzaly, tak jsou to jen synchronizační značky (střídající se jedničky a nuly). Na začátku a konci kódu je to 101 a uprostřed je to 01010. Tyto značky nemají žádnou hodnotu (v tom standardu není stejná nebo podobná kombinace čárek a mezer definována), ale kdyby to snad někdo chtěl přepočítat z jejich binární hodnoty do decimální, tak 101 je 5 (4+0+1) a 01010 je 10 (deset, 0+8+0+2+0).
Zdá se, že Karolína a Tomáš si nedali pozor a nějaký vrcholně nezodpovědný nebo škodolibý pracovník na pokladně je nenápadně také oskenoval skenerem...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.