Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbli jsme-životu nebezpečné?

Od: pravdepodobnblb odpovědí: 5 změna:

Čau mám otázku... moc to nespěchá ale chi znát více názorů na tuto věc. Dneska jsme zkoušeli ve škole takvou kravinu, o přestávce byla nuda. Já jsem si dřepnul a pořádně se rozdýchal, pak si stoupl a pak mi kamarád silně zatlačil na srdce. Prý asi pět vteřin jsem byl mimo a pak jsem se probral, bolela mě hlava a svěděly konečky prstů. Chci vědět. Proč se stalo co se stalo a je to životu nebezpeční? Popř jak? Díky a klidně do mě jakej jsem blb :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, toto je životu nebezpečné. Možná na umření to není, ale na poškození srdce a mozku je to určitě. Na nějakou chvíli sis prokrvil mozek, zvýšit tlak a následně zastavil srdce. Klidně bys mohl skončit jako ležák nebo úplně debilní, slintající tvor. *sok*

zztop*

škoda, že tak nedopadl. Jak tohle někoho kdo má mozek vůbec může napadnout?

hodnocení

0x

Blb je slabé slovo ! Jsi I...t,který si myslí,že lidské tělo vydrží vše ! Příště se třeba nechej přejet...Vždyť je přece ve škole tááková nudáá *cteni*

sisi789*
hodnocení

0x

čau...neviem ti uplne presne povedať, čo sa ti stalo, ale na tvojom miesto to už vic NEROBIM! ako taketo "srandy" sa možu škaredo vymknuť z ruk

majsterjoe*
hodnocení

0x

No nejvetsi problem by mel ucitel, ktery mel dozor a musel by se zpovidt z toho, ze mu umrel ve tride zak. Pro tebe to zas tak nebezpecne neni, vzdyt smrt je jen vecny spanek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]