Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Plnění cigaretových dutinek

Od: pajda326 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, jsem už delší dobu kuřák a můj zlozvyk se celkem prodražuje. Napadlo mě tedy, že bych si kupoval tabák a dutinky. Máte s tím někdo zkušenosti? Vyjde to opravdu levněji? Dají se pak cigarety vůbec kouřit? Můžete mi poradit jaký tabák je dobrý za levnou cenu? A kolik tabáku (v gramech, např.) je potřeba na jednu cigaretu?

Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

0x

Vyjde to o dost levněj, ale záleží na tabáku.. 250 ks dutinek 30,-, strojek na plnění 65,- (lepší 200,-), tabák 20g asi 50,- +/-

(chesterfield, LD, route 66, RGD) z toho je asi 33-35 cigaret, záleží jak moc to nacpeš. Jinak jsou tabáky 30g i za 200,- a víc.

Jaký je lepší nevím, u nás se nejvíc prodává Route 66 červený, Paramount, Viceroy, ale lidi jdou většinou po ceně.

Nejlepší je si koupit menší balení a vyzkoušet, pak si jít koupit balení větší, každému šmakuje něco jiného...

hodnocení

0x

Kolega z práce si cigarety balil. Potom se ale tohoto zlozvyku dokázal vzdát a teď už snad rok nekouří. Toto je i moje rada - cigarety jsou extrémní svinstvo, doslova sbírka jedů. V pozdějších letech je rozdíl mezi kuřákem a nekuřákem celkem jasně patrný na zdravotním stavu který u kuřáka zásadně omezuje kvalitu života...

jezebelll*
hodnocení

0x

Dobrý den,balíme si už asi 2 roky,sice ne dutinky (nechutnaji nám),balíme v klasickém "kombajnu"-papírek+filtr+tabák. Chutná to líp jak koupené cigarety a krabička vyjde na cca 30 kč. Kupujeme RGD,83g na přibližně 150 cigaret...stojí 235 kč. Nejhorší jsou začátky,než se to naučíte balit,ale nám už koupené cigarety nejedou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma levný tabák

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]