Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jsem už delší dobu kuřák a můj zlozvyk se celkem prodražuje. Napadlo mě tedy, že bych si kupoval tabák a dutinky. Máte s tím někdo zkušenosti? Vyjde to opravdu levněji? Dají se pak cigarety vůbec kouřit? Můžete mi poradit jaký tabák je dobrý za levnou cenu? A kolik tabáku (v gramech, např.) je potřeba na jednu cigaretu?
Děkuji.
Vyjde to o dost levněj, ale záleží na tabáku.. 250 ks dutinek 30,-, strojek na plnění 65,- (lepší 200,-), tabák 20g asi 50,- +/-
(chesterfield, LD, route 66, RGD) z toho je asi 33-35 cigaret, záleží jak moc to nacpeš. Jinak jsou tabáky 30g i za 200,- a víc.
Jaký je lepší nevím, u nás se nejvíc prodává Route 66 červený, Paramount, Viceroy, ale lidi jdou většinou po ceně.
Nejlepší je si koupit menší balení a vyzkoušet, pak si jít koupit balení větší, každému šmakuje něco jiného...
Kolega z práce si cigarety balil. Potom se ale tohoto zlozvyku dokázal vzdát a teď už snad rok nekouří. Toto je i moje rada - cigarety jsou extrémní svinstvo, doslova sbírka jedů. V pozdějších letech je rozdíl mezi kuřákem a nekuřákem celkem jasně patrný na zdravotním stavu který u kuřáka zásadně omezuje kvalitu života...
Dobrý den,balíme si už asi 2 roky,sice ne dutinky (nechutnaji nám),balíme v klasickém "kombajnu"-papírek+filtr+tabák. Chutná to líp jak koupené cigarety a krabička vyjde na cca 30 kč. Kupujeme RGD,83g na přibližně 150 cigaret...stojí 235 kč. Nejhorší jsou začátky,než se to naučíte balit,ale nám už koupené cigarety nejedou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.