Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vůně do skříně

Od: skater odpovědí: 9 změna:
čau lidi můžu mezi oblečení pověsit ten voňavý stromeček do skříně?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč ne? V drogerii prodávají i přímo vůně do skříně, slouží i proti molům. :)

doplněno 02.09.14 08:17:

Nic to neudělá, když se vůně nebude oblečení dotýkat a bude jen zavěšená.

skater
hodnocení

neuděla to nic jo? mam tam jen mikiny a trika nic víc

majsterjoe*
hodnocení

0x

No ja bych si do skrine dal spice neco mene chemickeho. Krom toho, nektere stromecky jsou napusteny kdovicim, a kdyz je na neco polozite, delaji skvrny,

doplněno 02.09.14 08:26:

*spíše něco méně chemického. Já mám ve skříni pytlik s levadulí

skater
hodnocení

spice? ja chci spíš neco jak vanilka atd

Také to tak vidím. Stromeček má viset v prostoru. ;) Do skříněk s poskládaným oblečením dávám mýdla a voňky do prádla.

doplněno 02.09.14 15:38:

Do koutku skřínky postavím skleničku s úzkým hrdlem a najiji do ní trošku aviváže. Aby se nepřevrátla, přilepím ji izolepou. Vůně nadlouho.

skater

však na pradle neleží tak vpohodě ne?

lidus*
hodnocení

0x

Na dveřích skříně mám stromečky, mezi prádlem mýdlo a dole ve skříni pár tablet pracího prášku.

lucie*
hodnocení

0x

po stromečku Vám to načichne takovou umělinou a nám s citlivějšími nosy budete smrdět.Mám vůni proti molům s levandulí a i když je určena do skříní,všechno mi smrdí jako stará dáma.Říká se, aviváž na vatu a do skříně,nebo mýdla já u oblečení skladuju prací prášek nebo si koupit přímo vůni do skříně,ale není nad vůni pracích prostředků.

hodnocení

0x
Můžete, pokud se nepohybujete mezi námi, co máme citlivé nosy:) kdyz ho date na dvere i s obalem a budete ho jen lehce vytahovat, tak by to bylo lepší než ho tam prsknout na hulváta:-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]