Nejste přihlášen/a.
Existují osoby, které mohou konzumovat velké množství alkoholu, a přesto zůstanou střízliví. Nemyslím tím osoby, které jsou trénovany, ale ty, kteří mají pro to zvláštně nastavený organismus.
Slýchat historky, jak se mladý kluk snaží opít holku a nejenom, že se mu to nepovede, odpadne, ale i další tři kluci po něm se stejnou snahou, je zabavné, ale...
Je tomu na vině porucha metabolismu, mozku... či jaké vysvětlení může podobné situace objasnit?
Mám to podobně, nicméně s alkoholem tedy, litr vodky by asi byl na rakev :D
Ale co se jídla týče, stlačit tabulku čokolády tak tělo vyloženě "jede" ...
Jinak spotřeba/odbourávání alkoholu tělem je dosti individuální ... shodné je akorát vázání alkoholu na tuk...tk, pokud bude člověk zajídat mastnou klobásou vodku vydrží o něco déle a následky by měly být slabší...
Jsem na tom podobně jako maahra...Moc na různý párty nechodím, ale když už, tak jsem toho schopná zvládnout víc, než většina lidí. Po flašce rumu jsem byla schopná normálně vnímat i chodit :D s 55 kilama. Bude to určitě rychlejším metabolismem. Nepřibírám i když do sebe každej den láduju kila sladkostí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.