Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Můžete mi nějak poradít kde bych si mohl přečíst, kde je nějak opravdu detailně popsáno jak to tam vlastně skutečně probíhalo? Prostě jak to časově šlo, o čem přesně se tak kdo bavil, jaký měl návrh, námitky, jak tam debatovali atd. až do předání dohody naší delegaci. Docela by mě to zajímalo. Děkuju.
Dobrý den, podívejte se viz odkazy, ale nevím, jaké podrobnosti chcete vědět. Jídelníček, počasí nebo oblečení účastníků? Zdravím!
cs.wikipedia.org/... cs.wikipedia.org/...
doplněno 07.09.14 00:03:Zde je ještě nějaká fotodokumentace a u fotek komentáře. Řekl bych, že nálada byla výborná, protože mír byl "zachráněn"a Hitler v tom měl jasno - patrně nebylo o čem diskutovat.
ben díky ale tady je o tom taky jen okrajová zmánka. Ten film znám ale co mně zajímá jsem už ale napsal, prostě jak se ten který účastník konference choval, jeho nálada, proslov, návrhy, připomínky, odmítání, souhlas, kdo s kým souhlasil, kdo byl proti kdo co navrhl atd. vždyť tam bylo lidí...přece by o tom mělo být nějaké svědectví, zápis, nebo něco takového. Většinou se akorát dočtu že to podepsali po půlnoci, tj. 30.září a co v dohodě stálo a tím to hasne ale ta konference trvala půl dne!
TO TAM JEN MLČELI A KOUKALI DO ZEMĚ?
ben: Díky moc, super stránka našel jsem to tam, včetně odkazu na zdroj.
kdyby to taky někoho zajímalo, je to tady:
a jak tam s našimi zástupci bylo jednáno:
Ale stejně by ně zajímaly nějaké svědectví , paměti těch kterých účastníků konference, podle mně určitě museli něco napsat. tam by to mohlo být rozepsané víc do hloubky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.