Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem dost nachlazení mám jít do školy?

Od: 2fidler* odpovědí: 9 změna:

poraďte prosím jsem dost nachlazení kýchám o sto šest,bolí mě v krku,mám suchý kašel,chraptím,ucpaný nos a rýma(rýma je tekutá a pořád mi steká z nosu),+je ještě nos oteklý a dělají se tam opary a kapesník se stal mím nejlepším kamarádem.na nic nemám náladu,a celkově se cítím mizerně a není mi dobře teplotu nemám(36,5)ale kdybych zameškal těžko se to pak dohání ale na druhou stranu zdraví je taky důležitý co mám dělat mám jít normálně+ do školy a ignorovat učitelčiny připomínky jako s tímhle si měl zůstat doma´nakazíš ostatní,atd.

poraďte

děkuji za pochopení

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

0x

Zustan doma,nakazis ostatni.

Se svym zdravim si delej co chces,ale proc to maji od tebe dostat dalsi?

mirka*
hodnocení

0x

Zůstaň doma, určitě máš internet tak si můžeš zjistit od spolužáků co ve škole probírali. Ve škole akorát všechny nakazíš a ti co mají slabší imunitu to pak odskáčou. Lepší je jít k lékaři, tví rodiče tak ujdou případným problémům, ale pokud nejsi často nemocný a učitelka to nevyžaduje raději se léč.

iz*
hodnocení

0x

Jsi lékař? Nejsi. Znáš svou diagnózu? Neznáš. Nachlazení se nepřenáší... Klidně můžeš do školy. Ale vážně, co čekáš, že ti poradíme, když tu není žádný lékař a nikdo tě nevidí?

Já bych to viděla na poradu s lékařem nebo aspoň s rodiči .

martinaa*

"Nachlazení" se skutečně nepřenáší. Ovšem velmi lehko přenosné jsou jak rinoviry způsobující rýmu i další virové infekce, které se roznáší mluvením, kýcháním, dotykem.

Já bych do školy nešla. Chce to vyležet, zdraví máš jen jedno. A těch pár dnů to nikam moc neuteče;.).

hodnocení

0x

Necpi se jen nesmysly, které zahleňují a překyselují. A pokud se jimi budeš cpát tak se nediv, že se jich potom tělo bude zbavovat tímto způsobem když už jich budeš mít v sobě moc. Předpokládám, že piješ nějakou colu buď s cukrem nebo s umělým sladidlem, které je ještě horší, k tomu samé sladké potraviny a maximálně ješte tak něco z rychlého občerstvení nebo třeba pizzu. To se potom nediv. Jestli se toho chceš rychle zbavit, jez teď jen to co je zdravé - klasické jídlo na oběd, zeleninu, zelí, salát, ovoce, chleba, obiloviny - třeba nějakou kaši. Pít vodu nebo si uvařit čaj bez cukru, třeba hluchavku. A souhlasím, že češtinu bys zameškávat neměl, máš v ní zatím dost zásadní mezery...

Proc tak agresivne?

lajla*
hodnocení

0x

Žádné hrdinství, zůstaň doma. Škola počká.

hodnocení

0x

He he, jen jdi, at si ostatni taky uzijou.

Delam si srandu zustan doma.

2fidler*
hodnocení

Ještě štěstí že jsem nešel protože jak jsem to sem psal tak potom večer se to zhoršilo a jak jsem kašlal tak jsem se musel schejbnout zůstal jsem doma a teďka jsem chodil na inhalátor (máme doma inhalátor)a dost to pomohlo.Kašel už je dnes lepší i bolení v krku se zlepšilo když jsem zůstal doma akorád ještě doléčit rýmu.*uf*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]