Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se chovat při přepadení na ulici?

Od: qwqwqwqwqwqwq odpovědí: 8 změna:

Co je lepší? Dát jim všechny cennosti nebo udělat něco jiného?

Např. přepadení...vy víte kým.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

0x

Dobrý den. Záleží na situaci. Pokud bych byl žena, dám mu všechno, co chce. Pokud by se jednalo o řekněme "věcné dary." Pokud by šlo o znásilnění, tak bych řekl, že na to mám taky chuť a že si to spolu rozdáme támhle... Že mu ho nejdřív vykouřím a strašně bych mu to něj kousnul nebo tak strašně moc zatáhl, že bych mohl zavolat pomoc, protože on byl vřazen. Kdyby se to stalo mě, tak bych se s ním řezal hlava nehlava a bez jakýchkoliv pravidel boje. Zkrátka na život a na smrt. Je jedno, jestli by to byl rom, černoch nebo Čech, zkrátka bych bojoval bez pravidel.

doplněno 09.10.14 12:55:

Stále vždy bude ale platit, že kdo uteče, vyhraje!

kangaroo*
hodnocení

0x

Taky spíše doporučují volat místo POMOC - HOŘÍ.

buss

A co bude hořet mimo zástavbu, v parku ...?

hodnocení

0x

Jednou přepadl mou známou chlap. Ona se strašlivě lekla a v tom šoku zapomněla, jak se volá POMÓC a tak ze všech sil řvala HURÁ. ;) Druhou chtěl chlap na chodbě domu znásilnit. Ukecala ho. Nebránila se, ale začala se ho vyptávat jesli mu není zima, jestli by si nedal nejdříve kafe a takové pitominy. Chtíč ho přešel.

hodnocení

0x
Jak se na jednu sápali dva pořízci, že si užijou, tak ji napadlo se zeptat, zda nemají AIDS? ...že by ho NERADA CHYTILA JEŠTĚ JEDNOU...
Choutky je prý přešly... Akorát dostala pár facek.

bambula*
hodnocení

0x

Zhodnotit situaci, je lépe odevzdat vše peněženka, hodinky, přívěsek a jiné cennosti, humanitní zmetek může být napraný čímkoliv a věci movité mají menší cenu než zranění, neb odvoz černým havranem. Pokud má samčí choutky, tak mu sdělit jdu od lékaře zdrhla jsem nechtěli mě pustit, mám žloutenku, choleru, AIDS, neb Ebolu a podobně si vybrat možná mu chtíč povadne

hodnocení

0x

Když jednu známou zezadu popadl chlap, tak mu prostě zvadla v náručí (tedy cíleně, ne leknutím). Docela ho to vyděsilo a zdrhnul.

Nojo, ledaco může pomoci, a někdy taky ne. Ale tohleto se stalo a je to i nějaká rada pro ženy od odborníků. Na specifickou situaci.

buss
hodnocení

0x

Nejde radit, záleží na situaci, útočníkovi, oběti. Jak víme, někdy se odpor vyplatil, jindy +.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]