Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co vás uklidňuje?:D

Od: dustycz* odpovědí: 19 změna:

Dobrý den, napadlo mě zjistit co takhle lidi uklidňuje. Mě třeba uklidňujou nákupní centra a letiště / letadla. O letadla se vůbec nezajímám, ale protě jejich let, nebo dyž v něm letím já mě uklidňuje. Stačí mi být i na letišti :D Co vás?:D

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Letadla mě taky uklidnují, ale nákupní centra mě naopak přivádí k šílenství.

hodnocení

0x

Velký rozhled /rozhledny, hory aj./, hra Spider soliter a vaření.

hodnocení

0x

Mě uklidňuje jakákoliv manuální činnost (nesmí to bejt pokus vyjde - nevyjde) nebo třeba řízení auta. Nákupní centrum mi prvních 10 minut nevadí a pak začínám šílet. Letadla jsou mi ukradená, tedy pokud to není nějaký pěkný kousek k pokochání.

mmm*
hodnocení

0x

Horká vana, uklízení, různý hry na pc a čtení. Záleží na situaci.

cobrak*
hodnocení

0x
Mě uklidňuje,když řídím auto.

janplinto*
hodnocení

0x

Les, hudba, šumění řeky, volání datla.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, občas se pěkně zklidním, když jdu k bankomatu, namačkám tam nějaká čísla a vždy vyhraji bankovky. No, to byl pokus o humor. Ale, jinak je to sekání trávy nebo hlasitý poslech hudby (tím si "dobíjím baterky"). Zdravím!

31.08.14 08:38
hodnocení

0x

Tohle :D

sonyboj*
hodnocení

0x

Ahoj, mě uklidňuje když vezmu do ruky kytaru a jen tak si jamuju. Další uklidňovák je dát si skleničku dobrýho pití a poslouchat při tom blues, černý jako noc a sladký jako hřích. No a pak ty sladký hříchy... *uspech*

hodnocení

0x

Dobrý den. To je dobrá otázka.. Mě uklidňuje poslouchání manter na youtube.

mil®
hodnocení

0x

Četba pro mě zajímavých knih, hudba, muzicírování, jízda na kole dle mých možností, rodina, přátelé, internet, ...

chizuru*
hodnocení

0x

Podle toho v jaké situaci. Pokud jde o to si zarelaxovat tak poslouchání hudby asi nejvíce, ale těch věcí co mne uklidní je hodně, vypsat to sem všechno by mi zabralo dost času :).
Na druhou stranu pokud jde o uklidnění se například když jsem naštvaná, tak funguje jen čas, každý pokus o uklidnění mne vede jen k většímu a delšímu vzteku :-D

hodnocení

0x

mě uklidňuje cokoli, při čem zapomenu na původní problém - jít se psem na procházku, hrabat se na zahradě, upéct koláč, začíst se do knížky, zahrát si na kytaru, ponořit se do otázek na poradně ... ;)

ronyx*
hodnocení

0x

Ukldiňuje mne poměrně dost věcí, ale totální uklidňovadlo už 8 let je moje fakt hodná a doslova zlatá chlupatá kočičí opice

Co vás uklidňuje?:D

ujendys*
hodnocení

0x

mě uklidnuje když můžu dělat co já chci a podle svýho

eulalie*
hodnocení

0x

Hory, lesy, práce na zahrádce, řízení auta.

lidus*
hodnocení

0x

Když mě manžel hladí, když si vezmu kocoura na klín, když mám vnučky maximálně hodinu (pak už by to byly nervy a ne uklidnění).

hodnocení

0x

Hra na kytaru.

zajixxx*

5 až 6 pivek, k tomu dobrý jídlo :) ... nejsem náročný... xDD

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]