Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Žárlí nebo ne?

Od: elena* odpovědí: 5 změna:

Ahoj s kamarádi jsme se domluvili zahrát si hru a tak jsem šla i se svým kamarádem,který ke mně něco cítí a byl tam ješte jeho kamarád no a když mi něco vysvětlovat nebo něco říkal a podíval se na mě,tak jsem se na něho trochu usmála nebo se na něho dívala no a byla tam i moje kamarádka.A s kamarádem s kterým jsem tam šla ,tak on mně párkrát viděl a když jsem se dívala na druhého kamaráda nebo na kamarádku začal se s ní bavit a smát se s ní ale naschvál.Nebo když jsem byla někde poblíž ,tak se na mně podíval a začal se s ní zase bavit (je to moje nejlepší kamarádka) a mě přišlo,že žárlí trochu a dělá to naschvál je to tak?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, snažím se to nějak rozplést, ale asi to nedám. Každopádně, do hlavy té osobě, která má žárlit nevidím. Snad je tam nějaké koketování, ale žárlivost=? Zdravím!

doplněno 30.08.14 21:40:

No, už tomu rozumím. Jirka k Vám něco cítí a asi Vás chtěl "potrestat" (a vyvolat nějakou reakci) za to, že se usmíváte na jiného. Zeptejte se své kamarádky, jestli ten jejich rozhovor byl opravdu tak zábavný nebo to bylo hrané. Ale, jestli víte, že k Vám Jirka něco cítí, tak ho netrapte koketováním s jiným a věnujte se jemu - pokud ho chcete.

elena*
hodnocení

Dobrý večer,děkuji zkusím vám to napsat ve zkratce.

Šla jsem se svým kamarádem jirkou zahrát hru a byl tam i jeho kamarád martin a moje kamarádka nela

a já se na martina usmívala když něco říkal apod. a jirka to viděl a jelikož je nela moje nejlepší kamarádka ,tak když jsem se na nelu nebo na jirku podívala on se podíval na mě,tak se začal naschvál s ní bavit smát se apod. nebo když jsem byla někde poblíž.A jirka ke mně něco trochu cítí. Tak co? To je chlapská záležitost...

martinaa*

Jooo to je klasika, dělal, že ho vůbec nezajímáš a bavil se tvou kamarádkou, aby ti ukázal, o co přicházíš a že má jako taky zájem o jinou :). Je to roztomilý :).

elena*
hodnocení

:) tak to děkuji :)

elena*
15.09.14 20:17
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]