Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musím se pochlubit - houby

Od: martinaa* odpovědí: 22 změna:

Prostě musím *smich*, hóbička, kam se podíváš. I bez fotošopu.:)

Musím se pochlubit - houby
Musím se pochlubit - houby #2

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Marťas,tak se moc nevytahuj *smich* Také jsem dnes našla - šest černých a čtyři bílé.Babky nepočítám...

martinaa*
hodnocení

Tak těch babek (asi to byly hřiby plstnaté), bylo taky něurekom, ale bohužel většina, i velmi mladé kusy, prožraná. :( sem tam klouzek, pár kozáků, ale ty praváky fakt obrovské, takové jsme snad ještě neměli.

A dušením se ztratí jak mikro, tak makroorganismy, jak pravil tatínek *smich*.

lidus*
hodnocení

0x

Nádhera, nasušila bych na zimu (v mrazáku už dvě krabičky mám) ale sestra mi houby sušila, měla je u otevřeného okna na slole, soused spadl ze stromu a přiletěl pro něj vrtulník, při přistávání naše houby odlétly kdo ví kam.

martinaa*
hodnocení

U nás už se suší a zrovna se i dusí na pánvičce :) Houby sice nejím, ale krásně se sbírají.

ohneta*
hodnocení

0x

Jé a já myslel, že se budeš chlubit miminkem :-D

martinaa*
hodnocení

Neee, 24 nevlatních dětí zatím bohatě stačí ;).

ria*
hodnocení

0x

wau..*sok* u nás jsou jen bedly... :)

martinaa*
hodnocení

Vidíte, těch byla spousta tak před 14 dny, 3 týdny... taky docela velké, někde směr Moravské Budějovice. Teď jen pár.

hodnocení

0x

Paráda! Úplně závidím. *hi* Chtěla bych být v pořádku a courat po lese.

martinaa*
hodnocení

To já taky *placni*, během týdne nemám čas a o víkendu zase není s kým:(.

hodnocení

0x

Parada, take jsme byli. Uz rostou i vaclavky, mame plny kos. Dale Ryzce suchace. Pravaky jsme sbirali pred mesicem a take plny kos. Letos je to super :)

doplněno 17.09.14 15:57:

Tady normalne take ne, ale U jedovnice jsme nasli temer plantaze. Skoda, ze jsem nenafotil. Stejne jako zlomeny strom obrostly vaclavkami vcetne korenu na zemi, krasa :)

martinaa*
hodnocení

Jj, letos se daří - holt ty deště dělají aspoň něco dobře. Ryzce závidím, ty se u nás moc nepotkají :).

hodnocení

0x

To je nádhera. Ale musím se přiznat, že už houby nemůžu ani vidět. :-D Nosili jsme jich domů spousty, ještě v neděli byla dcera a přinesla plný košík. Mám nasušeno, zavařeno, v mrazáku a vařila jsem z toho co se dalo. Dávala jsem je snad do všeho. Karbanátky, bramboráky, těstoviny, smaženice, guláš... Teď už si od nich dáme pauzu. :)

martinaa*
hodnocení

Vyřídím :), já se zase nejím, baví mě jen sbírání *smich*, máme plnou troubu, ledničku, plechy... *placni*

ladinpraha*

Tak to bychom se domluvili. Ty budeš sbírat a vařit a já likvidovat. Taková dělba práce. *hi*

hodnocení

0x

Kuwa.Když mám čas a mohl bych tak nerostou a když rostou,tak zase není čas!

martinaa*
hodnocení

O víkendu nemůžete? Aspoň někam na skok? Jestli ještě zaprší, porostou.

repkin*

To jsou Murpyho zákony, já to tak měl letos s koupalištěm. Když je čas je hnusně, když jsem v práci je třicet ve stínu.

hodnocení

0x

Ty nahore-ta banda to jsou krasni pravaci,ale ten samotar v dlani to vypada na zlucaka!(horcak).

martinaa*
hodnocení

Samotář je už rozkrájený a naštěstí je to pravák jak poleno :) No zkazit celou... ehm, smaženici (dušenou?), to by si taťka nedovolil.

stirecek*
18.09.14 10:36
hodnocení

0x
:)
Musím se pochlubit - houby #3
martinaa*
hodnocení

Jééé krasavec :).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]