Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Arogantní parchant !

Od: newton23 odpovědí: 44 změna:

Nechci poradit, spíš se jen podělit o kus svého života. Pokud se vám to nechce číst, tak to zavřete a běžte na pivo.

Už od mala se semnou nikdo nechtěl bavit,nikdo mě neposlouchal, nidko nevěnoval pozornost, když jsem chtěl něco říct, na ZŠ mě šikanovali a na SŠ také, protože jsem byl dost introvert, ale nikdy jsem nikomu nic neprovedl ani nikoho nepomlouval. Vyústilo to až v deprese,zhoršený prospěch- pořád jsem bulal, protože jsem se ve škole necítil dobře a téměř jsem propadal, pak se přidala nechut do života a myšlenky na sebevraždu. Nikdy mi nikdo s ničím nepomohl, vysmívali se mi,že ani neodmaturuji a podobné řeči. Při přechodu na VŠ (technika) jsem úplně změnil své myšlení a rozhodl jsem se, že se stanu arogantním člověkem, protože nic lepšího už mě v tomhle věku nečeká. A tak to pokračuje doted. Vytvořil jsem kolem sebe slupku, přes kterou už mi nikdo neublíží. Pořád na sobě pracuji, dobrovolně se učím jazkyky, šmelím různé certifikáty a jediné co mě zajímá, jsem já sám. Nezajímají mě problémy druhých, nezajímají mě názory ostatních. Už ani nepomáhám s kočárky v tramvaji, není to můj problém. Začal jsem cvičit a mám velice dobré výsledky, což hodně lidí nezkousne, semtam zaslechnu narážky typu- (steroidy, vygumovaná hlava). Většinou to slyším od lidí, kteří mají jenom základní vzdělání a mimino v osmnácti. Taktéž jsem se doslechl, že ani sousedi o mě nemluví hezky. Nedávno chtěl jeden pomoci odnést nějaké skříně a postel, prý když tolik cvičím, tak to pro mě nebude problém. Řekl jsem mu, že cvičím proto ,abych dobře vypadal a ne proto, abych něco stěhoval. Nejsem Stěhovák. Dlouho nezapomenu jeho výraz ve tváři, musel si zavolat někoho jiného. Od té doby se už nezdravíme a nijak mě to nemrzí. Ti co se mi posmívali, že neudělám ani maturitu jsou z VŠ už dávno pryč a moc peněz teda nemají. Nezvládli ani první semestr, hezky mě to zahřálo na srdce. Já, coby bývalý čtyřkař mám nyní nejlepší výsledky. Bývalé spolužáky jsem viděl plakat a dodávám, že s jitým uspokojením. Ve škole nikomu nepomáhám, ikdyž bych mohl, stačí maličkost a měli by zkoušku v kapse, ale kašlu na to-co z toho. Díky své sebestřednosti,narcismu, aroganci a netoleranci jsem poznal kamaráda, který to má stejně jako já. Jeho všichni nenávidí proto,jak je bohatý a nikoho k sobě nepustí.Jen mě. Je to stejný parchant jako já a rozumíme si. Je to můj jediný a kamarád a já jeho. Máme v plánu si založit firmu, ale o tom ted nechci diskutovat. Mé deprese zmizely a cítím se jako král, jdu pořád dopředu a zlepšuji sám sebe. Je přede mnou ještě kus cesty, ale věřím si. Spolu se svým kolegou budu arogantní český podnikatel a parchant. Zatímco ostatní v pátky chlastají ,já na sobě pracuji, učím se nové věci. Je to svým způsobem druh pomsty, po které už léta prahnu.

Doufám ,že jsem naštval hodně lidí a jsem zvědav na vaše nenávistné komentáře, nad kterými se rád pobavím. Mám dnes dobrou náladu, tak mě to výjimečně zajímá.

PS.: pohrdám alkoholiky a kuřáky

44 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

0x

:D tak hlavně že jste spokojený, co jiného dodat. :)

doplněno 30.08.14 16:03:

Ale přeci jen dodám, zkuste se vyhnout vraždám.. to už je pak průser... ;)

doplněno 30.08.14 16:24:

A snad spolu s přítelem budete dlouho šťastní :) mnoho lásky přeji :)

hodnocení

0x

Provokace? Pochopím, že se chcete pomstít těm, kteří Vám ubližovali, ale pokud Vás baví být nepříjemný na všechny lidi, řekla bych, že máte poruchu osobnosti. Rozhodně nejste sám, lidí jako Vy je nejvíc na vysokých postech a ve vládě, přečtěte si něco o deprivantech. Nemusíte, stejně to o sobě víte.

cs.wikipedia.org/...

bruk600*
hodnocení

0x

Tak vidíš jak jsi šikovný. Je to zatím dobré, protože nikoho nepotřebuješ, ale třeba budeš mít nějaký úraz a doufej, že tě bude léčit podobná "osobnost" jako jsi ty. Ve škole jsi skvělý a kamarád má hodně peněz a co ty? Ty už si taky hodně vyděláváš sám, nebo tě zatím sponzoruje ten druhý "arogantní parchant"?

hodnocení

0x

pokud si se rozhodl pro život arogantního parchanta je to tvůj boj leč věz že na každýho parchanta se někde vaří voda ;), ;)

linea
hodnocení

0x

A jste dráček?

hodnocení

0x
Také si o kuřácích a alkoholicích myslím své...
Teď už i o arogantních parchantech.
Pěstuj si dál své ego. Já už tvoje příspěvky nebudu číst.
Nebudeme nenávidět. Spíše litovat. A hlavně ty okolo tebe.

hodnocení

0x

Tak tom už Ti zbývá jen dát se na nějakou víru :o))

janplinto*
hodnocení

0x

Zběžně jsem text přelétl, ale nijak mě to nenaštvalo, nenadchlo, ani jinak nezaujalo. Zkuste to znovu a lépe. *kafe*

ladinpraha*
hodnocení

0x

Tohle jsou jenom slova. Možná si tím léčíš nějaký komplex, možná se jenom nudíš a tak jsi se rozhodl pár lidí naštvat, případně vyvolat závist. Asi se ti to u někoho povede, zvlášť když jsi to dal nejenom sem. Ale jak říkám, jsou to jenom slova. Kdyby byla pravdivá, tak bych tu aroganci cítil i z tvých dalších dotazů. Možná se pletu, ale to nic nemění na tom, že ať je to tak nebo tak, vyrovnávat se s tím budeš jenom ty sám.

simsalabim*
hodnocení

0x

Tak jestli v té firmě chceš mít nějaké zaměstnance, tak Ti tam určitě pracovat nikdo nebude. Už jen díky tomu, že budeš vyhlášený svou arogancí. *ee*

Pokud nechceš radit jak jsi napsal, tak proč sem vůbec píšeš? *zed*

Děl se o kus svého života třeba s Tvým kamarádem a ne tady. Myslím, že tady na to není nikdo zvědav. Měla jsem jít radši na to pivo jak jsi psal, alespoň bych nestrávila čas čtením Tvého nesmyslu, který sis beztak vymyslel. Doma se asi hodně nudíš, když sem na poradnu píšeš co chvíle jen si měníš nick.*klik*

mcgregor
hodnocení

0x

Možná jsem sám ale poněkud nerozumím zcela otázce ale pokusím se zareagovat... Chudáčka tě každý šikanoval a ty korba se jim všem teď pomstíš. Jenže problém je, že z té tvé pomsty na kterou máš vlastně právo už dávno zmizela adresnost. Ty se chceš pomstít snad svojí nenávistí celému lidstvu a to je tvůj problém. Pokud v tomhle budeš pokračovat nejvíc nakonec ublížíš sám sobě.

hodnocení

0x
A mě se to číst nechce. Kdekdo si tu vybleje svůj pos... život a babo rad. Na pivo nejdu, jsem v práci čau...

dejv95*
hodnocení

0x

Jako začátek týhle story, to je jak ta moje. Taky chci pak na vejšku, abych se jim mohl vysmát, ale takhle se změnit nechci. Já nevím, asi bych to přehodnotil, ne všichni lidi jsou svině, je to dost těžký tomu věřit, když jsou většinou hnusní a nepříjemní, a hlavně vrstevníci. Ale třeba pomáhat ostatním mě osobně vyloženě těší. Sport je taky super, vysmát se idiotům, co nic nedokázali, ale na základce byli "machři" jo to je sladkej pocit, znám ho. Ale ne všichni ti přece ublížili, furt bych ostatním dal šanci. A snažil se být dobrý, ochotný, slušný a pomáhat. Pak má člověk dobrej pocit, když někoho udělal šťastným. Určitě lepší než, když ho udělá nešťastným. To pak ale asi je pokřivený charakter. Já nevím, tohle podle mě není dobře a pokud je to jen póza, jednou tě to může mrzet.

ria*

Pěkné, dávám pomyslný bod. :)

dejv95*
30.08.14 18:50
Děkuju. :)

cuca*
hodnocení

0x

Proc bych se mela naštvat.

Byl jste v dětství a dospivani sikanovan a vase jak říkáte arogance je toho důsledek a obrana.

Kdyby tu radil nějaký psycholog,, jistě to bude mít odborný termín a nebude to nic ojedinělého.

Je fajn, ze na sobě pracujete, ale tim, ze budete přehlížet jaukoliv prosbu o pomoc, , lepší život diky tomu mit nebudete.

Nakonec zjistíte, ze jste sám, stejne uzavreny, osamely, ikdyz už ne sikanovany chudáček.

PS: Pohrdam arogantnimi sv...i, ktere když potkáte, mate zkazeny celý den.

zwiki*
hodnocení

0x

Mě psaní ani nenaštvalo.Nebudeš jistě sám co si takhle "žije".Ani se nedivím,že normální lidi k Tobě cestu nenajdou a nemají Tě rádi.

hodnocení

0x

Naštval? Ale dytyty *houpy* Spíše pobavil,taky mám dnes dobrou náladu. Zdůůř *smich*

P.S. Jan Werich :"Kde blb,tam nebezpečno."

zwiki*

Ahoj Rudoooooo *pivo*

janplinto*
hodnocení

0x
Je to spíše takový přání-otcem-myšlenkismus. Nakonec, proč ne? Každý má právo snít...jen to nesmí trvat příliš dlouho. *mala*

amadeus*
hodnocení

0x

Dlouho jsem se tak nepobavil. Looser od zacatku az do konce. :-D

Vsimnete se si, ze vsichni tihle chudacci uvadeji jako hlavni duvod sveho vycleneni ze spolecnosti to, ze se odmitli podilet na necem spatnem, co vsichni ostatni delaji (koureni, pomlouvani, atd). Klicem k uspechu je byt arogantni a chovat se jako kokot. A protoze si me nikdo nevsima, musim se o tom vsem vypsat, abych vyprovokoval aspon nejake nenavistne (protoze vam vsichni tak moc zavidi!) reakce.

Nechci vam brat iluze, ale spokojeni lide nemaji potrebu hojit si mindraky podobnymi srandovnimi prispevky. Nekde vzadu vas asi hloda to, ze jsou vsichni ti vasi trapitele (spoluzaci, atd.) porad spokojenejsi nez vy. Asi na tom neco bude...

dejv95*
Já ho trochu chápu, až na tu aroganci. Je dost těžký bejt looser. Člověk to chce měnit a neví jak. Bojí se důvěřovat a otevřít se. A přitom chce mít kamarády, chce se cejtit uznávanej. A stejně pak se přestává mít rád. To bych mohl psát slohovku. Kdo nezažil asi nepochopí, ale to ani nevadí. Nechci ať to kdokoliv zažívá. Přál bych si, aby to nezažil nikdo.
amadeus*

No jo, ale on to vzal hned ze dvou koncu. Jeden spravny (sebezdokonalovani) a jeden spatny (radobyarogance a sebestrednost). Ta druha cast jeho premeny mu muze docela snadno posrat zivot a karieru. Proste narazi na nekoho, komu bude svym chovanim lezt na nervy, a ten/ta mu proste podrazi nohy. Nebo narazi na nekoho silnejsiho, kdo se s lidmi nemaze, a ten mu upravi fasadu a vytre s nim podlahu. Takove veci se stavaji.

Z prispevku je citit, jako ten clovek citi zast ke vsem lidem a sobe nejvic. Ani nevim proc, ale proste mi to prijde vtipne :)... priznavam, ze jsem skodoliby.

dejv95*
Souhlas. myslim, že se mu tahle póza dlouhodobě nevypla. Mě to vtipný nepřijde, mě to je spíš líto. Jsem asi přecitlivělej.
iz*

Myslím, že přecitlivělý nejste. Jste v období, kdy se potřebujete z něčeho vymanit, odrazit se a pokračovat normálně dál. Myslím, že u Vás by se takhle zhoupnout nemělo.

eulalie*
hodnocení

0x

No já bych ve vás arogantního parchanta ani neviděla. Vaše současné chování, způsob jednání s lidmi i práce sama na sobě, abyste se někam dostal, je pochopitelný důsledek dlouhodobé šikany a odvrhování ze strany lidí. Celé své dětsví i středoškolské mládí jste prožil jako odstrkovaný jedinec. Není divu, že jste si ke světu vytvořil takový podle vás arogantní vztah. Nemůžete mít rád někoho, kdo vám ubližoval. I když to samozřejmě nebyl celý svět, který vám ubližoval, tak to nejbližší okolí, ve kterém jste se pohyboval, tak to ano. Nyní cítíte zadostiučinění a jste bez depresí, žijete život, který vás baví a naplňuje. Nebudu tu psát nenávistný komentář, protože moc dobře vím, co udělá šikana s lidskou psychikou. Těší mě, že vás to nepoložilo na lopatky, ale že jste se nedal a na sobě zapracoval. Tak ať se vám daří. :)

vecernicek*
hodnocení

0x
Máte za sebou špatně zkušenosti. Proto je pochopitelně, že člověk hledá způsob jak ochránit sám sebe.
Myslím,ze do jistě míry tedy vašemu postoji rozumím. Přesto si myslím,ze toto vše prameni z toho že uvnitř vás je zraněný malý kluk. A on touží po pochopení,lasce atd atd. Jenže tímto způsobem se oddalujete stále víc a víc a jednou byste mohl zůstat úplně sám. A myslím,ze úspěchy, peníze atd vám lásku a porozumění nevynahradi.
byvalka

Můj bývalý manžel to měl celý život jako vy. Je to psychopat. Celý život se chtěl celému světu pomstít. Podniká, úspěšně. Ale není ani trochu spokojený, jen to před lidmi hraje. A kupuje si stále větší a větší auta.

alena*
hodnocení

0x

Já zase doufám, že jste lidi nanaštval, ale pobavil.

cabas*
hodnocení

0x

A až budeš hotovej,myslím se školou a ještě větší bedna,tak se určitě přihlas do politiky,tam takovýhle parchanty potřebují,třeba ODS by brala,takovej parchant ji vlastně založil a když se stal obrparchantem,tak musel skončit,jaká škoda ,ale vždyt ti ůspěšní parchanti,vždyt o tech se vlastně pořád mluví,že,ty filuto jeden,třeba ten Ritig,nebo Janoušek,že,něco asi takovýho,co všechny vokrádaj,hlavně stát a to jsou všichni poctiví blbci ,co platí daně,máš recht,já být mladší,tak bych byl taky parchant a vůbec bych se za to nestyděl,vždyt dnešní svět i život je velkej parchant.

martinaa*
hodnocení

0x

Krásná pohádka:) Všichni, co se Vám posmívali, jsou teď v háji a Vy jste ze všech nejlepší. Všichni chlastaj, nezvládají vejšku a nemají prachy, zatímco Vy makáte, studujete bez problémů a máte prachy. *smich* Denně čtu dětem pohádky, ale tuhle ještě neznám. Snaha o rádobyšoking nějak nevyšla. *haha*

lidus*
hodnocení

0x

Hochu vám se nežije lehce a s tímto přístupem k životu ani nikdy šťastný nebudete. Je to vaše volba, ač nejsem úplně blbá (jakési vzdělání mám) půjdu raděj s kamarády na to pivo, klidně mnou pohrdejte ale dnes si rozhodně zapálím. Nenašval jsme mě, náladu mám i pod mrakem sluníčkovou ale je mi vás moc líto.

banan*
hodnocení

0x
Cajk. Zijeme ve svete plnem takovych jako jsi ty. Mozna jsi i udelal dobre, ze ses rozhodl byt takovej. Aspon jsi nepoznal to ze ti nekdo ublizi, zlomi srdce, vyuzije... Ale obavam se jednoho - clovek muze bejt tvrdej a sam. Ale kazdej potrebuje aby ho mel nekdo rad. Mozna to nepotrebujes ted, ale urcite to jednou postradat budes. A pak budes mit smulu. Ne vsichni lidi na svete jsou zli. Preju hodne stesti.

jmhad*
hodnocení

0x

klasický produkt naší demokracie a budoucí klient psychiatra

hodnocení

0x

Nechápu, proč bys nás měl naštvat. Nemyslím si o tom blábolu vůbec nic. Jsi jen jeden z mnoha. V naší republice je totiž arogantních českých podnikatelů a parchantů dost a dost. /Netvrdím ale, že všichni./ Stačí se jen podívat na televizi, třeba do sněmovny a máš jich tam 12 do tuctu.

Nemáš čím se chlubit. Na nic nového jsi nepřišel, bylo jich dost před Tebou, budou i po Tobě. Jsi jen pouhé zrnko písku v poušti. Jaga.

hodnocení

0x

První část vypadá ,že jste normální a člověka je Vás líto a i by Vás chápal ,ale pak?

jestli je tu nějaký psycholog vysvětlete co přijme člověka sednout a napsat tohle?proč?Aby byl zajímavý?proč-když ho dle svých slov nikdo nezajímá?Přece jen touha po tom, aby ho někdo vzal na vědomí? -myslí si že ano,ale nezná ani sám sebe-psycho.

Víte ono žít s touhou po pomstě -to se Vám bohužel vrátí a ubližujete jen sám sobě.

Nemyslím si,že takových je plno,Ti si nesednou a nenapíšou tohle,že jsou takový si ani neuvědomují.

anebo je to celé vymyšlený nesmysl co to jako udělá-třeba sonda jestli by tohle někoho zajímalo-námět k něčem-protože jinak musí být schizofrenik.

magdalen*
hodnocení

0x

Do dnešní společnosti jste správně vybavený. Odsuzovat vás může jen závistivý člověk, nebo hlupák.

takyparchant
hodnocení

0x

"...nazajímají mne názory ostatních..." Tak proč to sem píšeš? :D

Proč to sem píšeš Ty? :D do poradte hodně ujetý :D

stesti
hodnocení

0x
Zdravím, chtěla jsem jen podotknout, že obdivuji, že i když jste prošel v životě tolika utrpením, že jste v sobě našel sílu a postavil se tomu všemu a všem. Vybral jste si sice cestu, která vás může i zničit, ale lepší tato cesta, než aby jste propadl drogám nebo alkoholu. Časem budete nasměrován na cestu míru, klidu, lásky a harmonie.Je jen na vás jak se k tomu postavíte. Držím pěsti.

culdabulda1*
hodnocení

0x

- no ale, když Vám to funguje, tak na co se tady ptáte?! Myslíte, že takový (parchant) jste sám?- jsou přece i daleko horší, buďte rád, že jste se sám vyhrabal ze srabu. Pokud proto nebudete muset zrovna zabíjet, přeju Vám hodně úspěchů s Vaší firmou.

A svoje sebezdokonalování a úspěchy už dávno nemusíte brát jako pomstu - jste prostě dobrej, nemusíte tady fňukat a žebrat o radu, jako jiní - stejně by Vám všichni poradili, abyste na sobě makal. A pokud budete mít v životě úspěch, tak se třeba "slitujete" i nad některými ostatními. Asi to "naštvání" bylo správným stimulem k tomu, abyste se nehroutil - co by za to jiní třeba dali !

ju*
hodnocení

0x

Jste svůj vydržte, nějaký ten šedivý vlásek, protekční slovenskou manželku, křivohubé dítě a jste celý já Vaclav III, a hurá do politiky...

doplněno 29.12.14 21:26:

Hernajs pro psychoanalýzu jsou potřeba rodiče - bylo něco pozitivního - chlastali, kradli, hadali se, mlátili se mezi sebou nebo mlátili Vás - do hlavy? Nebo jen do nohou a kulhal jste?Nedávali Vám jíst, zavírali Vás do chlívku - ke koze, slepicím, praseti, papouškům, hadúm... Těhotenství matky - prožitky v prenatálním stavu ovlivňující chování v dospělosti- hlad, žízeň, nehody, spartakiáda, nechutenství, přejídání atd...rozepište se, nebojte se svého nitra...potřebuje to ven...Takhle začínali velikáni na které svět dodnes vzpomíná - např. Hitler, Goebbels, Stalin...

magdalen*
hodnocení

0x

No, vidíte, já na nekuřáky kašlu a kdo chce chlastat, ať si chlastá! Jedno vím ale přesně. Takovýmí plky si firmu nezbudujete, nebudete podnikatel a zbývá tak jen ten pan... Chtěl jste nenávistné komentáře? Tady je jen lítost, ubohý a nepochopený, neschopný lezbič,

hodnocení

0x

pO ROCE JSEM ČETLA NÁHODOU vAŠI ZPOVĚĎ, JSEM STARŠÍ OS. ALE V DNEŠNÍ DOBĚ JSTE SE K TOMU POSTAVIL, JAK TATO DOBA ŽÁDÁ. NAŠEL JSTE SÁM SEBE, ALE NIKOMU NEUBLIŽUJTE A ŽIJTE SI DÁL SVÝM NASTAVENÝM ŽIVOTEM. jDETE NA TO DOBŘE- ČAU

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]