Já jsem reklamoval DVD.Nic na něm nebylo vidět,žádné škrábnutí.Prostě bylo špatně z výroby.V krámě jsem jim řekl,že se zasekne v 9.minutě.Oni to tam dali do přehrávače a přesně se jim stalo to co mě.Vrátili mě peníze ,protože jiné neměli.Bylo to v Bontonlandu na Václaváku.Nevím ale jak to funguje jinde.Ale že může být špatně z výroby je jasné.
Napadlo mě to že bych si koupil drahé CD, vyripoval a potom vrátil. Tak mě napadlo že to kvuli tomu nejde vrátit. Krabicové hry pokud vím také nejdou reklamovat.
paw*
Takto to nejde. Vtatit lze, ale nerozbalene. A nebo musi mit nejakou vadu (zasekne se, spatna prelepka...)
zase jste se vyjádřil špatně. z jakého důvodu byste chtěl odstupovat od kupní smlouvy? četl jste obchodní podmínky?
neskutečná vlastnost. nechtít platit za něco co chcete. a pak se divíme obchodníkům, že se občas "staví na zadní" jenom díky takovým lidem jako jste vy...
Mě ho vzali do reklamace v pohodě. Ještě se smáli. Misto nejmenovaného českého zpěváka totiž řádili Eva a Vašek. Prostě chybná přelepka. Netušil jsem že se to dá zaměnit. Vaše pohnutky k vrácení jsou ale zavržení hodné!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.