Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se zjistit rakovina

Od: babulka® odpovědí: 5 změna:

-dá se z výsledků genetiky a imunologie podchytit či zjistit rakovina?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Při dnešních možnostech se dá zjistit.

hodnocení

0x

Spolehlivě ne.

ujendys*
hodnocení

0x

ano dá jen se stačí více zajímat jak se jí snažit předejít atd.

hodnocení

0x

Byla jsem na testech DNA, rakoviny prsou, protože mám dcery a vnučku. Vzali mi krev a řekli, že řada mých předchůdkyň, které měly rakovinu prsu, u mě končí. Mí ženští potomci jsou ohrožené stejně jeko celá normální populace. Ne více. ;) No, a zase víme prd! Mohou, ale nemusí. Takže moje zkušenost je, že se to nepozná. Může se udělat bulka, ale ta se nemusí zvrhnout. ;)Takhle jsem zažila paní na pokoji ve špitále. Měla prsa jako kdyby na nich měla zipy. Tak byla tolikrát operovaná. 4x negativní a popáte tam, mrcha, byla.*plac*

hodnocení

0x

Tvrdí se,že kouření způsobuje rakovinu,ale dost o tom pochybuji.A když,někdo toho prostě v sobě má víc a nikotin to nastartuje.Všichni moji příbuzní za 20 let vymřeli na rakovinu střev,krve. Minulý rok zemřel můj bratranec (58let), měl nádor na plicích.Všichni nekuřáci! Lidi-kuřáci v mém okolí si žijí bez nějakých vážných zdravotních problémů a někteří z nich jsou již sedmdesátníci.Opravdu neznám nikoho ze svých známých kuřáků,kteří by zemřeli na nemoc z kouření.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]