Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mám 16 let a jelikož nejsem zrovna z bohaté rodiny, ráda bych si pro výpomoc v domácnosti našla brigádu. Jsem z Mostu a tu, zdá se, práce jaksi vymizela. Po několika odmítnutích (v pár případech sehrálo hlavní roli i to, že jsem romka, haha) jsem se rozhodla hledat na internetu a tak se ptám - znáte nějaké důvěryhodné servery, kde bych práci/brigádu/cokoliv mohla najít? Něco, co opravdu znáte a víte, že je tam toho hodně?
Snad mě chápete. Budu vděčná za cokoliv.
Předem děkuji.
Tak nevím, kolik bude v Mostě mekáčů, a trochu se obávám, že na noční směny nezletilce nevezmou...
Obecně je to dost bída - a na netu jsem hledala často, ale spíš nenacházela (= objevit cokoli je zázrak). Takové ty profláklé adresy typu jobs.cz teoreticky nabízejí, ale v praxi nic moc, a už vůbec ne nezletilou brigádu. Snad zkusit nabízet žehlení, venčení psů za úplatu, možná nějaká úklidová firma by se chytla (ale tam bude nejspíš zase problém s věkem, vzhledem k hmotné odpovědnosti) - jenže zrovna Most... Někdy se dají sehnat menší placené úvazky u různých Člověků v tísni a podobných organizací, tím směrem by ani nemusel být problém původ, naopak by mohli být demonstrativně nezaujatí Jestli jsi šikovná s počítačem, tak místo hledání inzerátů zkusit přímo obepsat různé online zpravodajské servery, jestli nehledají adminy.
Pomůže jen nevzdávat se, což je nejtěžší ze všeho, ale nakonec to zabere. Každopádně držím palce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.