Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak mám sehnat brigádu?

Od: bib* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

mám 16 let a jelikož nejsem zrovna z bohaté rodiny, ráda bych si pro výpomoc v domácnosti našla brigádu. Jsem z Mostu a tu, zdá se, práce jaksi vymizela. Po několika odmítnutích (v pár případech sehrálo hlavní roli i to, že jsem romka, haha) jsem se rozhodla hledat na internetu a tak se ptám - znáte nějaké důvěryhodné servery, kde bych práci/brigádu/cokoliv mohla najít? Něco, co opravdu znáte a víte, že je tam toho hodně?

Snad mě chápete. Budu vděčná za cokoliv.

Předem děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejv95*
hodnocení

0x

Mekáče, KFC? Burger kingy apod, jsou jistotka.

simsalabim*
hodnocení

0x

Kaufland hledá brigádníky na noční inventuru. Jinak v Mostě přímo nevím, jestli něco seženete.

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Vyhledej Fajn-brigady.cz

sargo*
hodnocení

0x

Tak nevím, kolik bude v Mostě mekáčů, a trochu se obávám, že na noční směny nezletilce nevezmou...

Obecně je to dost bída - a na netu jsem hledala často, ale spíš nenacházela (= objevit cokoli je zázrak). Takové ty profláklé adresy typu jobs.cz teoreticky nabízejí, ale v praxi nic moc, a už vůbec ne nezletilou brigádu. Snad zkusit nabízet žehlení, venčení psů za úplatu, možná nějaká úklidová firma by se chytla (ale tam bude nejspíš zase problém s věkem, vzhledem k hmotné odpovědnosti) - jenže zrovna Most... Někdy se dají sehnat menší placené úvazky u různých Člověků v tísni a podobných organizací, tím směrem by ani nemusel být problém původ, naopak by mohli být demonstrativně nezaujatí :-D Jestli jsi šikovná s počítačem, tak místo hledání inzerátů zkusit přímo obepsat různé online zpravodajské servery, jestli nehledají adminy.

Pomůže jen nevzdávat se, což je nejtěžší ze všeho, ale nakonec to zabere. Každopádně držím palce :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]