Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koukáte se na jiné?

Od: humbucker* odpovědí: 12 změna:

Ahoj. Na Streamu, byla nadnesena takováhle otázka. Koukáte se po jiných lidech, ženy na chlapy a chlapi na ženský, když jdete se svojí drahou polovičkou po ulici? Jak moc to vadí. Moje žena dříve říkala: ,, Koukat se může, ale nesmí obtěžovat,,. ale, po dalších letech to změnila na: Nesmíš se koukat, nesnáším to,,. A to jsem se ani moc neotáčel a určitě neobtěžoval. Tak, jak to máte vy?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Koukám se a ráda, bud me zaujme tím jak je sexy a nebo tím, jak je jiný :-D ale a můj muž naštěstí nekouká ;)

iv®
hodnocení

0x
Koukam :) Mam prece oči, a partner kouka taky. Vždycky mu k tomu pouze nadhodim jen ať se kouka, ze veceret bude stejne doma :)
simsalabim*

Ano? V mém případě už večeří x let u mě a bylo to hlavně díky vzhledu. A začalo to pouze koukáním a skončilo..no však víte. Muž nikdy nemusí zůstat jen u koukání (není to pravidlem).

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Hezkých žen je stále dost.Dívám se rád ,často a jak to jde.

simsalabim*
hodnocení

0x

Přítele většinou napomenu, ale jinak je mi to jedno kam hledí. Většinou si ale všimnu, že muži koukají po mě a někdy už je to až nepříjemné a přítel také vyšiluje.

sargo*
hodnocení

0x

Hmmm... koukám, páč nerada narážím, ale neprohlížím... ani když jdu sama :-D
Ale zajímavé, schválně zkusím někdy dávat pozor, jestli mi polovička okukuje ženské. Třeba se něco dozvím, i když přesně nevím, co by to mělo být :-D

tiffany*
hodnocení

0x

No ono záleží, jako vždycky, JAK se koukáte :). Je jisté, že se dá koukat asi tak na padesát způsobů... hlavní požadavek je, aby to koukání nebylo urážlivé, ani pro toho, na koho se díváte, ani pro tu, která jde s Vámi. Té byste totiž samozřejmě měl věnovat svou pozornost především, tedy tak si to aspoň myslím já.

janplinto*
hodnocení

0x

Trochu jinak; občas jedu stejným autobusem do práce s jistou velmi atraktivní kolegyní. Někdy sedí sama, někdy se mnou. Když jede sama, vidím některé ženy, jak ji nenávistně pozorují. Pokud jede se mnou, pro změnu pánové pozorují mě a nechybí mnoho k fyzické agresi. Je to docela k popukání. *:-P*

ujendys*
hodnocení

0x

když jdu s partnerkou tak se koukám a neotáčim,když jdu sám tak se koukám i otáčim

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Ano, tak je to správně. Někteří nevychovaní jedinci také pískají a dokonce i pokřikují.

hodnocení

0x

dokud žiju koukám :)

lidus*
hodnocení

0x

Jsme celkem zdraví, ano za chlapem co mě zaujme se klidně otočím a můj muž ten se odjakživa kouká po hezkých ženských a klidně mi řekne: ta měla hezké, dlouhé nohy, že? Nevadí mi to a nikdy mi to nevadilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]