Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co může znamenat tento sen?

Od: limetka259 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, chci se zeptat. Dnes se mi zdál tento sen. Zdálo se mi, že vzadu za naším domem svítí velké světlo. Vzala jsem s sebou psa a chtěla jít to světlo zhasnout. Už už jsem hmátla po vypínači...a najednou jsem se ocitla v nějakém muničním skladu, pamatuji si to přesně, všude byly uložené pumy, granáty... Pes vše očuchával, jak je to pro něj vcelku obyčejné, a najednou ke mně neuvěřitelnou rychlostí přicupitala hubená blondýna na podpadkách. Byla úplně obyčejný člověk, ale jak proti mě vyrazila, tak jsem se tak lekla, až jsem se probudila a zaječela. Nevíte, co by to mohlo znamenat? Třeba smrt někoho blízkého, který se podobá té blondýně, nebo tak? Za každé vysvětlení budu ráda.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, sen je noční výplod mozku, který se čistí a přerovnává si myšlenky. Vám se zdál normální blábol, jakých mám v nočních snech přehršel - a nic z toho nevyvozuji, kromě toho, že mám v hlavě větší pořádek. Váš sen může znamenat buď výhru nebo dluhy - vyberte si, A hlavně se tím netrapte, že se stane něco negativního. Zdravím!

kucharinka*
hodnocení

0x

zkuste na netu snář, je jich mnoho, může to znamenat cokoliv, my vás neznáme, neznáme vaše strachy, obavy.. radosti.. atd... :) .. ale pokud máme třeba strach z 3.světové váky a ocitla jste se v tom muničním skladu může to být spojitost

iz*
hodnocení

0x

Člověk nemá pady, ale paty, boty nemají podpadky, ale podpatky, neuvěřitelnou rychlostí se žádná blondýnka nepohybuje a navíc jste vše viděla ve snu. Co by to tak asi mohlo znamenat? Nic.

simsalabim*
hodnocení

0x

Kdybych měla řešit každý můj sen, tak nedělám asi nic jineho. Zkuste snář na netu a jinak bych to asi neřešila.

ria*
hodnocení

0x

Dobrý den, řekla bych, že jste po procházce s pejskem, před spaním shlédla zprávy - válčí se někde na ukrajině... člověk ani nemusí vědět, jak taková munice vypadá, mozek si to domyslí, poté jste se podívala na nějaký pořad alá modelky jsou nej. .. A je tu sen jako vyšitý :)

hodnocení

0x

Řekl bych asi tolik: Z každého snu vyplývá poučení. I z tohohle: Míň koukat na televizi (muničák) a pokud máte za domem lampu, jezdí tam auta, případně se vyskytuje jiný zdroj světla, tak si pořídit závěsy. Do blondýn na vysokých podpatcích nevidím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]