Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat. Dnes se mi zdál tento sen. Zdálo se mi, že vzadu za naším domem svítí velké světlo. Vzala jsem s sebou psa a chtěla jít to světlo zhasnout. Už už jsem hmátla po vypínači...a najednou jsem se ocitla v nějakém muničním skladu, pamatuji si to přesně, všude byly uložené pumy, granáty... Pes vše očuchával, jak je to pro něj vcelku obyčejné, a najednou ke mně neuvěřitelnou rychlostí přicupitala hubená blondýna na podpadkách. Byla úplně obyčejný člověk, ale jak proti mě vyrazila, tak jsem se tak lekla, až jsem se probudila a zaječela. Nevíte, co by to mohlo znamenat? Třeba smrt někoho blízkého, který se podobá té blondýně, nebo tak? Za každé vysvětlení budu ráda.
Dobrý den, sen je noční výplod mozku, který se čistí a přerovnává si myšlenky. Vám se zdál normální blábol, jakých mám v nočních snech přehršel - a nic z toho nevyvozuji, kromě toho, že mám v hlavě větší pořádek. Váš sen může znamenat buď výhru nebo dluhy - vyberte si, A hlavně se tím netrapte, že se stane něco negativního. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.