Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kniha Hraničářův učen-něco podobného?

Od: katak* odpovědí: 5 změna:

Ahoj chci se zeptat jestli neznáte nějakou knížku,která by se žánrem a klidně i trochu dějem podobalaHraničářovu učni od Johna Flanagana.

Děkuji za odpovědi :D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sargo*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, jak klasické fantasy to je, možná zkus přiblížit, který aspekt toho celého tě oslovil nejvíc... jinak pocit, že chci "toho něčeho" víc, a že je strašná škoda, že to končí, znám dobře. Je to hrozné - a člověk pak končí tak, že si to holt dopíše sám :-D

doplněno 29.08.14 16:28:

Prý je dobrá Trhlinová válka, Písně ledu a ohně, klasikou je Zaklínač, určitě se stojí za to podívat se na Malazskou knihu padlých. Princ ničeho, to mám taky v seznamu "na někdy", zábavný je Amber od Zelaznyho. Něco od Tada Williamse by také nemuselo být k zahození, a od Terryho Goodkina. Černokněžník od Červenáka... Z jiného prostředí, ale dobrá by měla být série o Fowlovi a také něco, se tu mám ve složce Darren Shan (snadno k dohledání).

- ne všechno jsem četla, ale snad by to mohlo odpovídat tvým požadavkům dle stylu "když se jim líbí to co tobě, tak tobě se snad bude líbit to co jim"... :))

katak*
hodnocení

No,mělo by to být fantasy z z dávný minulosti(starověk,středověk) a a měo by to být hodně napínavý a neměla by tam být moc romantika :D

doplněno 29.08.14 16:22:

a mělo by to být realistické

ginger*
hodnocení

0x

Zkus serii Eragona :) (hlavně nekoukej na film -.-)

agathexp*
hodnocení

0x

John Flanagan má i další sérii knížek, Bratrstvo. :) Je to Hraničářovu učni podobné - stylem psaní i některými jinými věcmi.

sonyboj*
hodnocení

0x

Andrzej Sapkowski - Zaklínač. Je to minimálně stejně dobré !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]