Nejste přihlášen/a.
chci být profesilonální zpěvačka ale nevím ke začít můžete mi prosím pomoci?
byla bych moc vděčná díky
Jak jsi na tom s hudebním sluchem, smyslem pro rytmus a výslovností? Umíš zpívat? Účastníš se soutěží nebo navštěvuješ uměleckou školu?
Proč chceš být právě zpěvačkou? Co si od toho slibuješ?
s tím vším jsem na tom podle několika učitelů hudební výchovy a několika dalších lidí co se o to také zajímají dost dobře...ne na soutěži jsem zatím nebyla ale plánuji to a pak možná i tu uměleckou školu navštívím
zpěvačkou chci být protože už od mala mám velmi siné pouto k hudbě...a slibuji si od toho to že budu dělat to co mě baví a možná i tu slávu ale na té mi tolik nsejde chci moct zpívat na veřejnosti a dělat lidem radost s pomocí svého hlasu
Já si stojím za tím, že talentovaní lidé žádné školy nepotřebují... Kdybych měla takový sen, jako ty, tak zpívám, mám to jako koníček, najdu si partu lidí, kterou baví, to co mě a nahrávám výsledky na FB, nebo Youtube - Tam se teprve ukáže jak vypadá tvé potencionální publikum, pokud by jsi byla dobrá, bude se popularita exponenciálně zvyšovat, pokud ne- je tam spousta kritických názorů, které - můžou udusit "nadšenost" pro věc, nebo naopak nakopnout k lepším výsledkům.. Škola je pro umělce pohřebiště snů.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.