Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženské pysky- vadí vám

Od: pepa1 odpovědí: 29 změna:

Zdravím.
Mám tu otázku, vadí vám ženské pysky?

29 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dejv95*
hodnocení

0x

Tobě vadí? Já holku neměl, ale vím jak to vypadá a podle mě by to pak vypadalo divně. Řekl bych že to žádnýmu chlapovi nevadí a jestli to vadí holkám? Ale podle mě jim to nepřekáží.

sebod*
hodnocení

0x

Ne, mě celý život nevadí. A co bys s nimi chtěl dělat? Obřízku? *zed*

eulalie*
hodnocení

0x

Ne. Nic lepšího na zodpovězení nemáš? Toto je už ohrané...

hodnocení

0x

Nevadí.

Kdyby je neměly, tak by jim padalo jídlo z pusy *smich*

tos zabil :D

Teď jsem se nasmála :-D
majsterjoe*
29.08.14 09:17

*smich* to nééééé *frajer* *haha*

29.08.14 11:59

*palec*

hop®
hodnocení

0x

Myslíte rty, anebo pysky stydké? Nevadí mi žádné. Pokud s nimi žena neotravuje okolí. A rád dám pusu na rty a rád se pomazlím i s těmi druhými pysky... Jen to musí být žena podle mých představ...

hodnocení

0x
Mě nevadí a nepřekáží ani jedny:-D a do obrizky bych dobrovolně nešla. Tobě nějak vadí? A jaké přesně? :-D

hodnocení

0x
Stydke pysky v podstate chrani zenske prirozeni,zakryva jej...A co tobe,nevadi ti pytel?
limetka*
29.08.14 08:56

wamp *smich* *haha* *haha* *haha*

Něktrré holky z toho mají mindráky, ale nevím o chlapovi co by to řešil.

Www.velkestydkepysky.blog.cz

ria*

Skvělá odpověď Wamp :), ale mám kámošku, kterou přítel donutil k operaci - tak jí udělali jako mimino - nic tam nemá.. On samozřejmě pupkáč naprosto "dokonalý".

doplněno 29.08.14 09:36:

pb souhlasím, rozmlouvání nepomohlo, prý jí to způsobuje i jiné problémy a blablablabla.. :/

pb®

Když je blbá, aneb kdo chce kam, ať si tam jde sám. Mít přítel výhrady k mému přirození, tak už ho nikdy neuvidí a mě s ním.

hujer123*

Jsou stydké pysky málé a jsou stydké pysky velké. Pepa asi myslel ty malé, když výrazně vystupují z velkých. Viděl jsem pořad v televizi, kdy si žena ty malé stydké pysky nechala operativně upravit s tím, že jí vadí jak esteticky, tak i fyzickou bolestivostí při tření o prádlo.

buss
hodnocení

0x

Spíše snad záleží, zda to vadí tobě, ne jiným. Kupa otázek u kterých vlastní názor nebývá, asi není.

mcgregor
hodnocení

0x

miluji je, rád za ně tahám. Optimálně by měla mít žena pysky, jak dva řízky.

hodnocení

0x

Pepo, takhle se může zeptat pouze hodně jednoduchý člověk. Ženy se s nimi rodí a jejich zmrzačení, při odstranění, je velmi kruté a nese velmi často kruté následky. Když tobě vadí, nehledej ženu! A taky se nad sebou zamysli!

janplinto*
hodnocení

0x

Na netu lze najít spoustu obrázků se zahojenými výsledky velké ženské obřízky. Vypadá to opravdu otřesně. Čím je taková žena cennější na "trhu sňatků", to naprosto netuším. *nevi*

Pepo, jestli ti vadí, tak si najdi chlapa.

hodnocení

0x

Strašně ... když je chvilku nemám poblíž!

Tak to se dá lehce pochopit:-D :-D :-D

hodnocení

0x

pepíku1 nedá mi to a musím reagovat

Wamp - *smich*

Babkazov - *palec* trefná reakce

Nevadí, 29 let koukám pořád na ty samé a pořád znich nemohu spustit oči.

hodnocení

0x

Pepo, Ty jsi vážně trouba! Všechno co je na lidském těle, k němu patří a musí to tak být.To je, jako bych se zeptala, zda Ti vadí mužské uši, nebo brzlík.

Posekej trávník, vyber brambory /pokud ještě nemáš/, vylešti auto a přestaneš myslet na pitomosti! *bum* Jaga.

sebod*

Vážení, ale Pepa NIKDE NENAPSAL, že by zrovna jemu vadili. Třeba to je jen řečnická otázka, nemající nic společného s jeho názorem.

mrklus*
hodnocení

0x

Mně to nevadí a nevzpomínám si žeby mi to někdy vadilo. Takže v poho.

hodnocení

0x

Vadi mi jen kdyz pyskuje:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]